![]() |
Pytanie
Witam jaka nagrywarka daje sobie rade z obsługą Key2Audio oraz Safe Discv2 albo czy jesli zczytam audio CD moja Toschiba 1610 to potem dam rade wypalic to np litkiem??5224s??czy jest tak ze litek ani nie czyta ani nie pali Key2Audio i Cactus Data
|
Z k2a jest problem zeby dany naped w ogole zobaczyl plyte i byl w stanie ja odczytac, jesli twoja toshiba to potrafi i zrzucisz juz tracki audio na dysk to z wypaleniem tego nie ma problemu zadna nagrywarka. A z safe disc liteon tez nie bedzie mial problemu, jesli np. uzyjesz clona czy alcohol.
|
Serdecznie dziekuje za odp.
|
ja bym sprobowal czy plyte rozpozna... moj dvd pioneer 117 spokojnie odczytal plyte zabezpieczona k2a, natomiast ani cd lg 52x, ani lg crd-8400D, ani dvd lg 16x i yamaha 8824e nie potrafila jej odczytac. wiec radze poprobowac. a przy nagrywaniu to lepiej won z tymi zabezpieczeniami, przynajmniej w komputerze bedzie sie dalo odtwarzac :D
|
nie to, ze sie czepiam ale temat wiadomosic jest po to by
w kilku slowach opisac czego dotyczy slowo Pytanie rownie dobrze moze dotyczyc pytania o nagrywanie plyt CD czy tez uprawe ziemniakow |
Juz przeprosilem za to nieszczesne pytanie 5 razy i wiesz co? mysle ze sie czepiasz
|
Pewne standardy na tym Forum ustalono dużo przed Twoim przybyciem tu.
Tak więc Ty powinieneś trzymać się tutejszych reguł. |
Panowie!
Skonczmy z tym bezsensem , jesli tak to was razi ze po mimo przeprosin jeszcze do tego wracacie to napiszcie w regulaminie klausule jak powinno sie kozystac z tego forum ,zeby sie wam to podobalo i nie bedzie problemow. Skad moge wiedziec ze ustaliliscie sobie jakies tam kanony ,jezeli nigdzie o tym nie piszecie.Mysle ze powinno sie tu znalezc troche wiecej zrozumienia ,podoba mi sie pod tym wzgledem Chester jego odpowiedzi nigdy nie sa uszczypliwe ,pisze na temat i o to przeciez chodzi prawda ?troche tolerancji i bedzie dobrze bo kazdy byl nowy i popelnial jakies tam byki . Pozdrawiam A. |
Cytat:
i nie popełniałem nigdy nic z bykami!!!:cool: |
BRAWO!
|
nareszcie ktoś mnie docenił!
dziękuję, dziękuję, dziękuję... :cool: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:59. |