![]() |
Ja nic nie kombinowalem, bo znajac swoje szczescie wiedzialem ze to i tak nic nie da.....no i mialem racje. Nic to, niech wygrane dobrze sluza szczesliwcom :)
|
Ja specjalnie podałem inny pseudonim ,żeby nie było ,że staremu zgredowi dali nagrode z litosci,ale i to nie pomogło.Miałbyc to konkurs dla bywalców a wygrali sami tajniacy i "homefamily" :).
PS.przepraszam za przytyk..ale w życiu nic nie wygrałem-chyba że cole w automacie :) |
gdyby nagrody wygrwali ludzie z forum pojawiłyby sie jakieś spiskowe teorie. że sobal to "forumowej rodzinie" nagrody rozdaje. że prywate urządza. że potem to spieniężą i sie łupem podzielą. a tak to przynajmniej sobal ma spoko. [i czyst sumienie]
|
a ja mialem cicha nadzieje na miejsce trzecie a tu nic...
szkoda a moze ja zle odpowiedzialem na pytania?... :) gratuluje zwyciezcom - tylko ciekawe czy ktorykolwike z nich pojawia/l sie na forum... |
......:'( Ja też nie wygrałem
ale to zależy od szczęscia;) |
heh...- ja też nie wygrałem- a taką miałem nadzieję, że sobie płytki potatuuje...;) :-D :-D
|
Konkurs !!!
................. I ZNOWU NIC NIE WYGRALEM............... :'( (( :(
POZDRAWIAM WSZYYSTKICH....ktorzy rownierz nic nie wygrali :) A zwyciezcow tez pozdrawiam no i gratuluje wygranych! 8) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:50. |