![]() |
Dlaczego Nero nie widzi nagrywarki
Witam!
Mam taki problem kupiłem nagrywarkę Lite-On 52246S i dostałem razem z tym Nero. Niestety Nero nie widzi tej nagrywarki, poczytałem co piszecie ,pościagałem różne programiki i nadal nic. Może trzeba Nero zarejestrować, ale jak to zrobić w instukcji piszą żeby serial namber zabrać od sprzedawcy tzn. LiteOn-a? Co dziwne pod CloneCd nagrywarka działa. Będę wdzięczy za wszystkie uwagi, jestem laikiem w tej dziedzinie Pozdrawiam Rysio |
Sciagnij sobie najnowsza wersje nero.
Jest na stronie producenta lub na cdrinfo. Powinno pomoc. Pozdro |
...pozatym tego nero nie trzeba rejestrowac bo jest to wersja Bundled czyli taka, ktora bedzie wspolpracowac tylko z twoja nagrywarka. Kolega Weron ma racje nowsze nero ze strony ahead napewno pomoze - a twoja wersja nie dziala poprawnie dlatego, ze tych plytek tlocza na miliony i pchaja do kazdego pudelka a wersja tam zamieszczona moze wowczas powodowac problemy o ktorych piszesz.
|
Dzieki, zassam sobie jutro, jak będzie czas. Dam znać ale obawiam się że dopiero w przyszły wekend znajdę czas.
Bardzo dziękuje za radę. Pozdrawiam Rysio |
Dziś wreszcie znalezłem czas i zassałem nową wetrsje nero.
Działa nagrywarka pod nero, az miło. Bardzo dziękuje za pomoc, myślę że bardzo dobrze że jest taka strona gdzie laik taki jak ja może uzyskać wsparcie techniczne. Jeszcze raz dziękuje. Pozdrawiam Rysio |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:39. |