![]() |
chyba bylo juz tu cos takiego tylko ze z pokojem
|
Cytat:
Moja kobitka zna sie na zartach i jakos to przezyla ?!?! A czy z psychika wszystko ok sie okaze pewnie po jakims czasie ;) |
Cytat:
............ usta usta ;) ;) ;) |
wiecej, wiecej, wiecej... :-D ale odjazd. obejrzalem to w nocy i myslalem ze spadne z krzesla... :-D
|
jednym słowe sprawdziłeś swoje kobietę w ekstremalnych warunkach. jaka była reakcja po odskoczeniu od monitora i czy cie spotkały jakies represje z tym zwiazane??? a moze ciagle spotykaja. no hcyba ze laska jest bardzo wyrozumiala
|
Cytat:
|
Cytat:
Oczywiscie zgasilem swiatlo zeby byl odpowiedni klimat. ;) |
Ilość załączników: 1
A mnie tam nie rusza....
|
Jak ktos szuka mocnych wrazen to polecam przegladac www. podczas jedzenia. Na informatyce jeden gosciu zajadal siem kanapeczka to ja mu kilka fotek pokazalem i byl na tyle slaby ze polecial do kibla :)
sadze (i nie tylko ja) ze ten link raczej nie powinien znalezc sie na forum - choc mnie tam to nie rusza ale sa tu tez mlodsze osoby dlatego bez linka /Majonez |
dobra, Taz. zaczynam cię was bać...
|
Cytat:
http://www.bocznica.org/~robson/obrazek.htm |
Fajne! Można dostać zawału :) hehe Dołączam go do mojej kolekcji swf'ów :)
|
Stare, bo stare ale fajne :) Ja to pierwszy raz widzialem dawno temu w nocy, az podskoczylem na krzeselku a i serducho niezle dalo czadu. Ale juz duuuzo ludzi tym nastraszylem :-D Chociaz mam kumpele, ktora to nie ruszylo :)
|
AŁŁŁŁŁĆĆĆ!!!!! Moja biedena głowa:'(
|
Mi sie to podobalo !!! Ma ktos wiecej ???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:30. |