Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Skąd mogę ściągnąć winoncd ??? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/skad-moge-sciagnac-winoncd-13355/)

paput2000 02.12.2002 20:34

Re: Re: Re: Skąd mogę ściągnąć winoncd ???

[QUOTE]Majonez napisa***322;(a)
[B]

1 - mialem zly dzien
2 - przyznaje nie zaglebilem sie o co chodzi zbyt dokladnie i wywalilem link
3 - przeprosilem i podalem z powrotem TEN SAM LINK.........
11 - a tak w ogole to mialem dla Was neispodzianke ale teraz .....

No dobra nie gniewamy się He, He - a jaka to była niespodzianka.

przemas 02.12.2002 17:58

ludzie ale wy macie probelmy...

HelpMAN 02.12.2002 17:51

Majo nie denerwuj sie jestesmy z Toba!! ;) :D

Majonez 02.12.2002 17:43

Re: Re: Skąd mogę ściągnąć winoncd ???

Cytat:

bgn napisa***322;(a)

Chyba Majonez totalnie ci odbilo. Wladza zaszumiala, czy udzielilo sie od niektorych. Linki to chyba nasza sprawa, a nie wasza

1 - mialem zly dzien
2 - przyznaje nie zaglebilem sie o co chodzi zbyt dokladnie i wywalilem link
3 - przeprosilem i podalem z powrotem TEN SAM LINK
4 - ja tego regulaminu nie wymyslilem a chcialem tylko tommyx'owi uswiadomic co o linkach mowi tenze regulamin
5 - nic mi nie szumi (chyba ze po imprezie) - a poza tym co jaka wladza hmmm
6 - tego nie widac ale czesto jak wywale posta lub link to na priva wysylam to co wywalilem (pare osob obecnych w tej dyskusji wie o czym mowie)
7 - co do wywalania linkow to widze ze w kolejnym poscie sam przyznales mi/nam racje
8 - nie mam wplywu na to jak funkcjonuje forum - czy mozecie wywalac czy nie swoje posty itp to jest w gestii administratora
9 - na forum przez dluzej niz tydzien nie zagladalem tylko podczas wakacji
10 - helpman nie mam nastroju do zartow
11 - a tak w ogole to mialem dla Was neispodzianke ale teraz .....
12 - chyba jednak sobie wykombinuje gadzet z powiadomieniem sms o postach z crackami
13 - zebym jeszcze komus bana dal
14 - FAQ

HelpMAN 02.12.2002 17:34

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
a może Misiek zalozyl MEOderatorom jakas norme na kasowanie postow i linkow, jak nie wyrobia to fora ze ..moderowania?
jesli tak to prosze , link stary , ale ciagle aktualny
http://majonez.aresztowany.com

nie no nie podejrzewalem ze moze sie posunac az tak daleko 8)
Majo nie ladnie!!! :-D :-D :-D

Pedros 02.12.2002 15:39

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
...
licze sie z mozliwymi konsekwencjmi tego co napisalem (banem/wylotem itp.) raz sie zyje...

A niby dlaczego miałbyś za rzeczową wypowiedź dostać banana? Chybabym wtedy zrobił tak :o
No chyba że od BD - wydaje mi się, że nie lubi tego forum i tylko czeka, żeby komuś w glorii regulaminu coś dać.

Otóż to Panowie Masakratorzy - możemy się przerzucać argumentami, paragrafami niedoskonałego regulaminu i na koniec ten kto może coś ciachnąć zawsze może powiedzieć "bo tak". Ale nie o to w tym wszystkim chyba chodzi - chodzi o klimat forum, forum na które ja też jeszcze zaglądam.

Yahol 02.12.2002 14:51

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
[
http://majonez.aresztowany.com [/B]
To mi sie podoba:-D
A moze by tak jeszcze:
Misiek4 - za podkradanie miodu Kubusiowi Puchatkowi:-D
Zbieg - za Sciganego:-D
BD - za sciaganie pomyslow z forum:-D
Kilgor - za dlubanie w serwerze:-D

...i kogo mamy jeszcze z jasnie panujacych:P

bgn 02.12.2002 12:03

a może Misiek zalozyl MEOderatorom jakas norme na kasowanie postow i linkow, jak nie wyrobia to fora ze ..moderowania?
jesli tak to prosze , link stary , ale ciagle aktualny
http://majonez.aresztowany.com

-Sid-The-Rat=> 02.12.2002 10:01

i ja sie dopisze do tego lancuszka szczescia...

dla mnie przegieciem w ktorym stwierdzilem ze cos jest nei tak byla przesadzona, niepotrzebna, napuszona i nerwowa reakcja na wyskok z 'team member' w podpisie - potem te wszystkie jazdy z zakazami itp - zenada, to WASZYM zadaniem jest zabezpieczyc sie przed tymi wybrykami, i/lub ich zakazac - nie zrobilsice tego, lecz PO fakcie odstawiliscie szopke o duperel, zupelnie nieistotny szczegol w sposob ktory mnie doprowadzal do nerwowych ruchow klawiatura

potem pojawil sie regulamin - ktory mowiac szczerze jest stanowczo zbyt watly jak na czas przez ktory powstawal - wynika z niego wlasciwie tyle ze i tak wszystko zalezy od widzimisie moderatora - ktory raz majac zly dzien wytnie cala dyskusje, a jak ma dobry to przez tydzien nie zajzy (a bywalo tak ze pies z kulawa noga tu nie zagladal)

teraz jakis zakaz kasowania postow - czy jest JAKIEKOLWIEK rozsadne wytlumaczenie tego zakazu? czy to tez tylko taki myk?

bo ograniczenia rozmiarow obrazkow i zalacznikow rozumiem - poprzednie forum przechowywalo je w osobnym katalogu i mozna bylo w razie potrzeby trzyamc to na innym dysku - ten board trzyma WSZYSTKO w srodku i trzeba oszczedzac miejsce

linki/cracki/seriale - mimo ambiwalentnych stosunkow do co-po-niektorych moderatorow - popieram ich wywalanie - od tego jesli juz jest priv

licze sie z mozliwymi konsekwencjmi tego co napisalem (banem/wylotem itp.) raz sie zyje...

Pedros 02.12.2002 09:51

Nie będę cytował ale powiem krótko:
Mam takie samo zdanie na ten temat jak TOMMYx ZiP bgn Ormianin paput

ps. bgn zauważyłem

paput2000 02.12.2002 09:38

No Panowie moderatorzy, czy chcecie aby więcej ludzi olało to forum.
Moderowanie w rozsądny sposób jest sztuką, ale nie na tyle trudną aby nie dać sobie z tym rady. Coraz większe restrykcje i ograniczenia nie są dobrym rozwiązaniem - użytkownicy stają się coraz nerwowi.
Tylko nie piszcie iż z braku ograniczeń i kontroli odpowiednie służby zamkną to forum, ponieważ zauważyłem iż dzięki pewnym użytkownikom istnieje tutaj pewien kodeks honorowy postepowania, forum jest kulturalne, a wyskoki co niektórych bywalców to chyba rzecz naturalna.
Pamiętajcie to forum to my, a nie wy.

Ormianin 02.12.2002 09:25

Re: Re: Skąd mogę ściągnąć winoncd ???

czesc ludzi tutaj co bardzo lubila sie pojawiac na tym forum, juz znalazlo bardziej swobodniejsze i wolne w "oddychaniu" listy dyskusyjne... ktorych liczba rosnie coraz bardzej

pozdrawiam

bgn 02.12.2002 08:52

Re: Skąd mogę ściągnąć winoncd ???

Cytat:

Świerszcz napisa***322;(a)
Bo jakoś nie mogę nigdzie znaleźć, a na cdrinfo są tylko dodatki i spolszczenia. A mi POTRZEBNA jest podstawowa wersja !!!!!!!!???
Dzięki.

Chyba Majonez totalnie ci odbilo. Wladza zaszumiala, czy udzielilo sie od niektorych. Linki to chyba nasza sprawa, a nie wasza

Do Swierszcza - specjalnie dla ciebie uaktulanilem link do powiedzmy mojego kawalka jakiegos dysku
http://credit.ae.wroc.pl/~iep/wion/

Jesli ci pożal się boże moderatorzy znowu link wytna do napisza do mnie na e- maila

PS. A juz mialem tu nie zagladac - co mnie podkusilo

Yahol 02.12.2002 00:44

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)

Niedługo, Szanowni Moderatorzy, będziecie usuwać posty z błędami ortograficznymi lub z za dużą ilością 'mordek'.

.

Ograniczenie ilosci "mordek" - jest!
Ograniczenie wielkosci pliku - jest! (teraz tylko 0,5 mb)
Ograniczenie wielkosci zalaczonego obrazka - jest!

Jest pelna demokracja - my powiemy co chcemy, zeby bylo - moderatorzy zrobia jak beda uwazali za stosowne:-D (dla jasnosci - to zart:P )

ZiP 02.12.2002 00:37

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)

I jeszcze jedno, zauważyłem, że coraz mniej NAM - Forumowiczom wolno.
Na samym początku (tzn. kiedy to się zarejestrowałem, wcześniej nie wiem co się działo) było o wiele lepiej. Mozna było zamieszczać, dołączać, wrzucać różne obrazki, i inne takie. Z czasem jednak lista naszych praw maleje, a lista zakazów, obowiązków rośnie.
Niedługo, Szanowni Moderatorzy, będziecie usuwać posty z błędami ortograficznymi lub z za dużą ilością 'mordek'.

Źle się dzieje ostatnimi czasy na CDRinfo. Do niedawna zakazane był tylko cracki, których zresztą i tak prawie nikt nie zamieszczał - teraz jeszcze linków nie można dawać! Starzy wyjadacze rozumieją ten ból. Oczywiście jakiś regulamin musi być, ale ten obecny jest moim zdaniem zbyt surowy; jak tak dalej będzie, to ludzie się odsuną od CDRinfo. Nie będę tu nic Wam sugerować, bo jestem tylko gościem, a nie administratorem, więc muszę się podporządkować :'(

...dalej się ostro rozpisałem n/t regulaminu, ale uznałem, że tego nie zamieszczę, bo się obrazicie i dostanę banana...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:10.