![]() |
skasowany bios
mam problem!
probowalem aktualizowac bios w cd-rom'ie LG crd8520b(odczyt 52x max). bios był pod crd8521b (myslalem ze to ten sam), po aktualizacji naped 'zniknal', nie jest wykrywany przy starcie systemu . Czy da sie jeszcze cos z tm zrobic? |
Re: skasowany bios
Cytat:
na półkę go i 100 PLN w plecy... ale ni eprzejmuj się trening czyni mistrza... i czasami jest kosztowny... Jeżeli napęd ma gwarancję to możesz spróbowć zareklamować... ale nie wiem jak to jest z cd-romami... czy się sprzedawcy zorientują... wszystko jest względne.;) SUBTOPIC :) qrwa idę spać... pieprzona angina mnie wzięła... |
Re: Re: skasowany bios
Cytat:
2 lata temu mialem ropna, dziennie okolo 3 papierow toaletowych wysmarkiwalem pelne ropy i troche krwi ale nie odrobine, tylko tak co kilkanascie minut po pol garsci ;), nie wiem skad tyle ropy sie tam bralo i tak przez ponad tydzien :| |
Hura! ma zwolnienie z pracy! od 2-6.12.2002 !!
Teraz trochę odpocznę... Okazało się, że jak na razie to zapalenie gardła :'( Temp. 37,5 :P i gardło mnie nap... ale nie jest tak źle. Ostatnim razem jak miałem grypę to przez pierwsze 3 dni choroby myślałem że wykituję :) ...ciekawe jak szybko zostanie to przeniesione na offtopic ... :) |
W serwisie Ci to zrobia, ale nie za darmo, a nie wiem czy sie oplaca. Mozna tez sprobowac go jakos 'dopiescic' zeby wygladal na uszkodzonego to wtedy moze za darmo zrobia, a raczej chyba wymienia na nowy :) W serwisach LG to latwo mozna wymienic :) Bylo juz na forum przerabiane jak 'dopiescic' nagrywarki, zeby wymienili na nowa. Mozna np. umiejetnie odpowiednim pradem go potraktowac.
|
Witam. Grom jak dla ciebie chyba jedeynym ratunkiem będzie znalezienie kogoś z biosem tego napedu zgranym przy pomocy mtkflash'a. Wczoraj na jakies 15 min stacilem mojego asusa CRW-4816 tylko prze to ze zachcialo mi sie ladowac bios z CRW-5224 a lekarstwem okazał się... mtkflash z zapasową kopia wcześniejszego biosu. Nagrywara zamarła całkowicie nawet tacka nie chciala sie wysuwać!! No cóż eksperymenty kosztują... powodzenia NArazie
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:44. |