![]() |
wybór
Teraz coraz wiece płyt wychodzi z zabiespieczeniami,naped liteona łamie safe disca, , natomiast traxdata (notabene liteon),łamie safe disca i key 2 audio jak ma wykładac kase to niech kupi juz cos porządnego.I nie ma tu pomyłki tych krązków było 1000 same filmy:P
|
Re: wybór
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Hej SEBAwl to chyba jest kobitka a nie facet tak jak napisałeś:-D |
czlowieku o co ci w tym poscie chodzi??;)
|
Re: Re: wybór
Cytat:
|
Cytat:
|
Hej chłopaki (chester, remix) widze że w trójke wysłaliśmy posta o tej samej godzince czyli o 17:11 ;) ale zgodność :-D
A co do naszej koleżanki to z tego co jest napisane w profilu to ma 10 lat więc z tego powodu mamy problemy ze zrozumieniem :-D POZDRAWIAM |
wiecie... on/ona nie wyglada mi na 10 lat, pomimo danych w profilu... no ale sadzac po tym poscie to wiek 10 lat jest calkiem mozliwy :D
ps. DJ faktycznie :) |
Witam !
Mi to wygląda na odpowiedź na innego posta ! |
Cytat:
|
zgadzam sie z Laserem - to niewatpliwie
odpowiedz na innego posta, tylko sie przyciski pomylily zamiast odpowiedz -> nowy temat. Trudno zrozumiec takie dyrdymaly wyrwane z kontekstu:P |
a ja chyba wiem o co chodzi- i mniemam nawet, że jest to odpowiedź na mojego posta :P(to ten temat)...
ha- poczytałem troche i znalazłem coś takiego: Cytat:
;) |
Więc może powiem tak
Irenka to mężczyzna lub chłopiec(jak kto woli) a ten topic powstał z błędnego naciśniecia przycisku "nowy topic" zamiast "odpowiedz" które sa sąsiednimi przyciskami .:P Ps: przynajmniej tak mi się zdaje;p |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:45. |