![]() |
czy ja dobrze widze - czy nie mozna wywalic posta?
wlasnie stwierdzilem ze chce usunac kilka swoich postow - powody zachowam dla siebie - okazalo sie ze sie NIE DA!
czy moglbym prosic o jakas oficjalna wypowiedz - 'dlaczego?' |
Dlatego Sid ponieważ pan administarator zablokował możliwo¶ć usunięcia swojego posta .
|
A wogóle można było usuwać swoje posty ???
|
Cytat:
nie wiedziałe¶? |
Cytat:
Ale po jakim¶ incydencie, który miał miejsce na Forum ( nie pamiętam jaki, tyle się tutaj dzieje ... :):):) ), wył±czyli NAM t± opcję. |
heh a ja mam tyle lamerskich wypowiedzi ktore chcialbym wykopac. ale wiecie nic nie widzieliscie, nic nie slyszeliscie:).
|
Ano tak. My możemy wywalać posty.
Napisz mailem jakie to Ci usunę. |
Zawsze można też zrobić edycję posta i wstawić tam jaki¶ serial i dodatkowo *****. Gwarantuję że posta szybko usun±.:-D :-D :-D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
brzuszki i Ty??? |
Cytat:
majonez czuwa :D :D :D hehe thnx Pedros - niektorzy tu mysla ze mi chyba na komore przychodza powiadomienia o tym ze na forum ktos uzyl slowa ***** albo serial :D brzuszki ciekawe jak dlugo by ci sie to podobalo ;p |
Cytat:
Masz zaskakuj±ca szybko¶ć działania go¶ć dopiero co założył posta jak skopiowac jak± gierkę i urzyc cracka na jakim¶ tam TEACu a Ty jush go zd±zyłe¶ zamkn±ć ... może na forum jest jaki¶ system zgłaszania słów czyli wpisujesz sobie że ma Ci zgłaszać wszystekie posty ze słowami ***** , KOPIA , PIRACTWO , itp itd:) :-D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:37. |