![]() |
kizio- masz może przypadkiem coś współnego z Januszem Kiziakiem??:)
a znasz może ulicę Świerklańską w Rybniku?? :) ;) |
Cytat:
Ale małe w porównaniu do Nowego Yorku:D :D :D P.S. Gdzie dokładnie mieszkasz (adres???) My adress to: Sprwdź na PW:) |
Cytat:
|
Cytat:
oświadczam, że konkurs nitrowania gliceryny właśnie został przeze mnie wpisany do oficjalnego programu przyszłorocznego corocznego zlotu. zawody wygrywa osoba, która znitruje, wyjdzie z budynku i bez użucia cudzych rąk podniesie swoje do góry! |
O kurczę 100 post mi wskoczył jubileusz :))
idę pić :)) |
A ja jestem z Bochni pośrodku między Krakowem i Tarnowem :)
dokładnie na 38 kilometrze drogi E4 z Krakowa do Tarnowa |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jedno jest pewne, wszyscy mieszkamy na planecie Ziemia, w galaktyce Droga Mleczna... chyba ze ktos jest jeszcze dalej?
pozdrawiam :) |
Małopolska i Królewskie Miasto Kraków to jest tu ...
PS> Będzin to chyba jush śląsk a nie zagłębie - chodziłem do klasy z panną z Sosnowca i ona mówiła - podkreślając to że zagłębie to na sosnowcu własnie sie kończy, czy mi się cos pomyliło ??!! pomijjąc np fakt że Oświęcim i Bytom to kiedyś w małopolsce były, choć dosyć dawno temu ... Pozdro, Marcin |
Nie chce marudzić, ale teksty na tamtym forum poprostu mnie rozwalają!!! Chyba zmienie zainteresowania.
Mój ulubiony wątek http://forum.pirotechnika.one.pl/viewtopic.php?t=48 Może zrobimy zajęcia praktyczne? Pamiętasz Mapsajm jak zastanawialiśmy się jakie konkursy zorganizować na zlocie? Już chyba mam kilka pomysłów, a jak by komuś nie wyszło to przynajmniej nie potrzeba by było nagród pocieszenia ewentualnie czarny worek. |
zaczepiste forum...
nie wiedzialem ze takich jak ja jest wiecej... :) jakby co to jestem z mazowieckiego... :) |
Cytat:
|
A może w tych rozważaniach na temat gdzie mieszkamy chodzi o coś związanego z tym linkiem? http://forum.pirotechnika.one.pl/index.php
|
Cytat:
wniosek z tego taki, że nie każdy jest tam, gdzie by się chciał znajdywać.:cool: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:03. |