![]() |
tez ma to LG i dzialam pod WinXP bez probelmow
A nie po prostu wina nosnika/predkosci nagrywania? Czyli za szybko za tanio? Dla proby nagraj TO SAMO wolniej i na pewniejszym nosniku... |
Jakiego używasz antywirusa? Spróbój go wyłączyć na czas nagrywania
|
Używam tego LG i nie narzekam.
Pracuję pod win98 ale z wyłączonym DMA.Przy włączonym , czasem winda z odlatywała w blue screen i nie wszyskie kopie wychodziły. Dlaczego? nie wiem. Bez DMA , bez problemów. :) |
Moze sprobuj wylaczyc DMA dla nagrywarki?
|
odp
Używam clona zabezpieczenia zdejmuje dobrze to nie jest wina ustawień. Wiem jak zdjąc Safe disc 2. Urzywam również clonyXXL
|
w ogole uzywasz clona? przeciez te plyty sa zabezpieczone i zrobienie zwyklej kopii gwarantuje ze plyta nie bedzie poprawnie dzialac musisz najpierw wykryc zabezpieczenie, potem ustawic clona, zgrac na dysk uzywajac funkcji obrazu plyty a potem ja nagrac i bedzie ok
uzywaj clonecd, clonyxxl itp. |
poprawność zapisu lg-8160 HELP !!!
Posiadam od roku nagrywarke lg 8160 i od pewnego czsu mam z nią problemy. Podczas instalacji przegranych gier występują błędy CRC
(czy ktoś wie co to znaczy???). Jednak nagrywając dwie kopie z tego samego obrazu błędy są w różnych miejscach, a czasem ich nie ma. Przy częsci nagranych płyt NERO cd speed pokazuje błędy (tzn. zwalnia odczyt) Przykład: Unreal Tournament 2003 +***** pierwsza kopia ma błędy CRC pierwszy w katalogu "maps" druga kopia działa trzecia, czwarta i piąta mają błędy CRC w różnych miejscach w grze SIMS balanga i randka wystąpiły te same błędy CRC w różnych miejscach w zależności od kopii. PRZEGRYWAM JE DOBRZE NIE JEST TO WINA USTAWIEŃ CLONE CD. ZABEZPIECZENIA ZDEJMUJE, A WYKRYWAM je CLONY XXL Czy nagrywarka jest zepsuta? Ewentualnie jak ją reklamować aby mnie nie odesłali z kwitkiem. Jak spawdzić poprawnośc zapisu? Ps. jeśli to pomoże to mam: win XP pro amd athlon XP 1,7 256 ram clone 4.0.0.1 Z góry dziękuje za pomoc |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:23. |