![]() |
No to wątpliwości mamy rozwiane. Więc temat się powoli zamyka. Ale jeśli macie ochotę, to zerknijcie w post EAC - Offset (na OT pomyłkowo). Może mi coś doradzicie.
Miłego dnia |
dokladnie.
Ja ja kupilem do audio i do filmow i jak na razie jest swietna. Cicha i ladnie zrzuca. Moge ja polecic kazdemu. A plytki 90 99 z danymi i dvd+ to hybrydy. 8) |
Dla mnie jesli producent nie podaje ze czyta to znaczy ze nie czyta, a softy typu info tool wprowadzaja w blad. Bylby to z pewnoscia plus dla napedu i nie omieszkaliby tym sie pochwalic. Idealnego napedu nie ma, a Toshiba i tak jest jednym z najlepszych dvd na rynku.
|
no teraz to mi taki sam wynik wyskoczyl jak Tobie.
Ale ja nawet nie wiem, co to dvd+ musze poczytac na stronie glownej:-D Dzieks za toola - przynajmniej wiem, ze ASPI dziala :o |
Ilość załączników: 1
Sprezyn, sprawdź tym:
|
no tu chyba chodzi o wersje info tool.
W mojej nie ma wyszczegolnionego ASPI. Ciekawe - co otym sadzicie?? |
sorry, ze kazalem tak dlugo czekac;)
|
Re: Re: DVD Toshiba czy Asus
Cytat:
|
Sprezyn, gdybyś zechciał tak zrobić podobnego screena jak mój bylibyśmy wdzięczni - ja i jesze jedna zainteresowana osoba ;-)
Sprawdziłem PrintScreen robi zrzut ekranu do schowka, zaś Alt-PrintScreen robi zrzut tylko aktywnej aplikacji (też do schowka) - więc potem trzeba to gdzieś wkleić. Miłego dnia Dalej nie wiem jak żeś to zrobił, że masz odchaczone te dwa formaty... ??? |
Woitas,
czy wersja BIOSu jest oryginalna, czy modyfikowałeś - może to tu jest problem. Gdzie znaleźć zestawy biosów do Toshiby (wcześniejsze i ostatnie)? Miłego dnia |
no to macie problem, bo moj 1612 czyta.
|
A może jednak dobrze mi pokazuje dostępne formaty program Nero Info Tool?
Szczegóły w załączniku Dobrej nocy |
Na win 98 mam tak jak na obrazku.
Zobaczę jeszcze pod starym nero 5.5.0.coś-tam, pod 5.5.9.9 bo to co mam to jest ostatnie 5.5.9.17. Potem spróbuję na win2000. Ile jest u Ciebie możliwości zmian kodu? Gdzie znajdę oryginalny bios do tego napędu? (trochę jutro sam też poszukam) Miłego wieczoru |
XP prof. english bez service packa 8)
|
Moj system to XP, Force ASPI, nagrywarka na secondary slave
razem z nagrywara. Kurcze a moze to Nero cos kiepskie ja mam 5.5.9.9 - wlasciwie nowsze mi nie potrzebne bo i tak rzadko korzystam z tego programu:D . |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:38. |