Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Jak zabezpieczyć płytkę? (https://forum.cdrinfo.pl/f2/jak-zabezpieczyc-plytke-13404/)

bassys 06.12.2002 01:09

My tobie tez zyczymy nie kopiowania:P :P :P

TOMMYx 05.12.2002 23:17

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
gratuluję doboru cytatu, Koolo. chyba nasz drogi hrabia Alexander najlepiej przybliżył nam postać naszych drogich nowych kolegów o mega inteligencji takiej, jakie mega testy przeprowadzają.
:D:D:D

BTW , i po co dodatkowy dział Forum ? Skoro nawet na CDR Forum można się pośmiać do woli. ;) ;) ;) :)

Co tu dużo pisać, CDRinfo RULEZ i nikt tego nie zmieni. 8)

mapsajm 05.12.2002 20:00

gratuluję doboru cytatu, Koolo. chyba nasz drogi hrabia Alexander najlepiej przybliżył nam postać naszych drogich nowych kolegów o mega inteligencji takiej, jakie mega testy przeprowadzają.

misz_masz 05.12.2002 17:13

Cytat:

PawelK napisa***322;(a)
chcę zabezpieczyć płyty ponieważ źli kumple przegrywają to dalej, a ja sobie tego nie życzę
Dobry zwyczaj nie pożyczaj, jeszcze lepszy nie oddawaj !:-D

woitas 05.12.2002 16:45

:-D :-D :-D :-D

Koolo 05.12.2002 13:37

Cytat:

Hocum napisa***322;(a)
ale mozna pomoc komuś kto chce zabezpieczyc cd przed lamami ktorzy kopiuja wszystko nero. Przecierz to taka fraida jak sie slyszy ze koles wypalil 10 kopi jakis gierki i wszystko to szrot. patrzysz na niego a on ze Nero to taki wspqaniały pogram i dlczego to wszysko nie działa
"Nie ma większej radości dla
głupiego jak znaleźć głupszego od siebie"
Aleksander Fredro

Majonez 05.12.2002 04:02

Cytat:

Hocum napisa***322;(a)
ale mozna pomoc komuś kto chce zabezpieczyc cd przed lamami ktorzy kopiuja wszystko nero. Przecierz to taka fraida jak sie slyszy ze koles wypalil 10 kopi jakis gierki i wszystko to szrot. patrzysz na niego a on ze Nero to taki wspqaniały pogram i dlczego to wszysko nie działa
nero to bardzo dobry program a przy odpowiednich ustawieniach na pewno da rade temu zabezpieczeniu co wymyslil na "kolega" wyzej

ja kopiuje wszystko przy pomocy nero i co moze jestem lamerem hmmm
owszem zdaza sie bardzo zadko cos co kopiuje przy pomocy innych programow ale sa to przypadki na prawde sporadyczne

a to co mowisz zakrawa na kpine - smieszy cie jak kumplowi padnie 10 plytek - to ty jestes jakas swinia po prostu - pewnie sam sie naciales i zwaliles wlasnie przez swoje lamerstwo kilkanacie plytek a teraz zyczysz tak innym

wiesz co ci powiem - sam jestes lama

Safelock securom new-new sd3 i wszystkie inne zabiezpieczenia niech ci stoja wilka kloda w kopiowaniu nawet plikow txt z cd na cd

woitas 05.12.2002 02:45

Cytat:

sebek1 napisa***322;(a)

Gadanie, ja sprawdzalem na trzech i bylo OK.
Moze zmien nagrywarke

nie czyta: samsung x32, ktorys z nowszych modeli asusa, lg (krotka seria) itd. wiecej mi sie nie chce pisac.

mapsajm 04.12.2002 20:36

jak kali komuś spiratować krowa - to dobrze.
jak ktoś kaliemu - to bardzo, bardzo źle...

chester 04.12.2002 17:10

oj pawelK ty to jestes((
a ty to skad masz te piraty???
przeciez tez skopiowales je od kogos.
zrobiles to samo co robia twoi koledzy.
i co ty na to??

Druss 04.12.2002 16:57

Cytat:

Koolo napisa***322;(a)

Trzy to prawie mega test.

:-D :-D :-D rzeczywiscie nie ma to jak 3 napedy.

Koolo 04.12.2002 15:40

Cytat:

sebek1 napisa***322;(a)

Gadanie, ja sprawdzalem na trzech i bylo OK.
Moze zmien nagrywarke

Trzy to prawie mega test.

mac2323 04.12.2002 15:35

Cytat:

PawelK napisa***322;(a)
chcę zabezpieczyć płyty ponieważ źli kumple przegrywają to dalej, a ja sobie tego nie życzę
Boze to sprzedaj kompa i masz problem z glowy!:-D :-D :-D

siwy_mw 04.12.2002 15:15

Cytat:

eko napisa***322;(a)
ODPOWIEDZ NA POWAZNIE.
Nagraj plyte w Nero.Dokladnie w 84 procenice zresetuj komputer.Uruchom nero i znow swoja kompilacje sprobuj nagrac na ten nosnik.Nero wykryje ze ta plyta juz byla nagrywana i bedzie kontynuowac.Zabezpieczenie jak zloto.
PS Inni nie czytac!

tak to jest dobry sposób :-D :-D ;)

eko 04.12.2002 10:33

ODPOWIEDZ NA POWAZNIE.
Nagraj plyte w Nero.Dokladnie w 84 procenice zresetuj komputer.Uruchom nero i znow swoja kompilacje sprobuj nagrac na ten nosnik.Nero wykryje ze ta plyta juz byla nagrywana i bedzie kontynuowac.Zabezpieczenie jak zloto.
PS Inni nie czytac!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:46.