![]() |
laptop-telewizor za duzy obraz
Nie moglem znalezc odpowiedzi na ten problem:
podlaczam laptopa do telewizora panoramicznego przez TV-out - video in i obraz z lapa jest za duzy, nie miesci sie w calosci na ekranie:-D Mozna ten obraz przesuwac, ale za cholere nie wiem jak zmniejszyc. Zmiana rozdzielczosci nie pomaga.:'( Pewnie istnieje jakies proste rozwiazanie tego problemu8) |
He, He kup sobie większy telewizor. :-D
A tak poważnie to sam mam niesamowite problemy z obrazem przekazywanym z laptopa na telewizor. U mnie jakoś się jeszcze mieści, ale jego położenie na ekranie telewizora za każdym razem jest dziełem przypadku. Za cholerę nie mogę sobie z tym poradzić.:( |
Hi Hi
Istnieje coś takiego jak TV TOOL tu macie link do tego programu http://www.acedown.com/
I nie tylko jest tam dużo programów Pozdrawiam Maciek PS Mi to pomogło :D :D :D |
TvTool nie rozwiąże tego problemu bo obsługuje tylko GeForcy, a w laptopach zazwyczaj jest coś innego; z mojego laptopa obraz mieści się tylko jak dla mnie jest za mały i zbyt wysoko;
w panelu sterowania obrazem są opcje "overscan" i chyba "underscan" które mają wpływ na wilkość obrazu - może to wam pomoże |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:32. |