![]() |
NEC 7800B dlaczego to nie działa?:)
Po za tym że w ogóle go zakupiłem to mam z nim obecnie dwa problemy... mimo tego że w info jest podane że robi overburning nie chce po zaznaczeniu opcji ustawieniu dao itp poprostu stwierdza że przerwał z powodu błedu nie pamiętam tylko co to za błąd :) aha że nie mógł rozpocząć sesji w trybie dao... dwa ostatnio pokazał mi że czysta płyta audio ma zerową wielkość czyli zero wolnego z zero miejsca ... pozatym co to u licha znaczy że jest B... nawet firma Nec nie wyjaśnia o co chodzi .... i jeszcze jedno pytanie czy mogę jej wrzucić upgrade biosu z Nec7800A wkońcu to jedna i ta sama nagrywarka... Niech mi ktoś wyjaśni różnicę między A i B poza tym że A ma kreseczke a B dwa brzuszki :)
|
A i B to mogą być TOTALNIE różne napędy. To raz.
NEC nie jest zbyt dobrym producentem, to dwa. Poszukaj upgradu firmware'u albo NERO, może pomoże. To trzy. Jeśli nie, skorzystaj z ForceASPI, może pomoże. To cztery. Pozdrawiam. To pięć. ;p |
odpowiedź
Jako laik dziękuję za odpowiedź dzisiaj będę miał nową wersje nero to zobaczymy co do nowej wersji firmware to jak już mówiłem nigdzie go nie ma nawet Nec wypuścił go tylko dla wersji 7800A ... tak to jest jak ktoś się spieszy z zakupem... mogłem poczekać tydzień dwa tygodnie i kupić coś innego ale nie postanowiłem kupować już .... głupota ukarana :) pozdrawiam
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:38. |