![]() |
ja wiem ze to jest tanie ale chcialbym wyslac smsa do pewnej dziewczyny a nie ma wlaczanej uslugi sms
|
W plusie możesz wysłać sms'a pod jakiś tam numer i jakiejś tam treści i nie będziesz dostawał sms'ów z netu.
|
Czy Era jest the best ??? Sam mam telefon w Erze i nigdy nie narzekalem ale w tym wypadku wolalbym Idee. Aktywowanie uslugi nie kosztuje wiele ale jest ten plus ze jak ktos sobie nie zyczy smsow z netu to ich nie dostanie lub jesli komus sie odechce takie sms'y dostawac to moze usluge wylaczyc.
A powiedzmy ze ktos Ci dla zabawy bedzie blokowal w Erze telefon sms'ami z netu to co zrobisz ? |
ERA is The Best
:) :) :-D :-D :-D |
Tu masz stety racje. Wniosek idea troche lepiej dba o klienta. Bo są przecież oszołomy co potrafią kilka razy na dzień puścić komuś "zapychacza"
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Za tą usługe płaci sie przecież jednorazowo tak małą sumę że raczej nie warto o to kopii kruszyć
|
Cytat:
|
Sam mam Idee i też chciałbym to obejść (bardzo wkurzające nie(( (( )
i pieniędzo żerne:-D :-D |
IDEA sms
Idea nie dosc ze teraz wprowadzila zmiany w obsudze www>sms to jeszcze nie zmienila uslugi ze trzeba wyslac z komory tego ktory ma byc adresatem sms`a o tresci INTERNET pod nr 102.
I mam pytanie czy ktos zna bramke ktora omija ta blokade (moze zagraniczna i mozna wysylac s`ki bez placenia za usluge internet? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:47. |