![]() |
Problem z Odczytem płyt DVD LG Nagranych Clonem Na Liteonie
!!!WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE!!!
Mam doś dziwny problem! Pare dni temu nabyłem w sklepie nagrywarke Liteon 48x12x48 Nagrywając na niej gry programem CLONcd sam proces nagrania przebiega bez najmniejszych problemów.Mam również DVD LG 16X model GDR 8061B i tu sie wlasnie zaczyna moj problem :(( Płyty nagrane Clonem nie są czytane przez moj DVD_ROM zaś nagrywarka Liteon widzi je bezproblemowo.Co dziwne normalne dane lub muzyka nagrana na CD w programie Nero jest bezproblemowo czytana przez DVD.Wiec czego obrazów wypalonych Clonem (testowalem rozne wersje clona) nie widzi ani nie czyta moj dvd-rom??? Gry nagralem na cd firmy Dysan,Liteon,Acer wiec wnioskuje ze to nie jest wina płytek.Czy któś z Was spotkał sie z podobnym problemem Chciałbym zeby moj DVD również czytał płyty nagrane Clonem a nie tylko Nero. |
hhmmm
jaka wersja clone??? z jaka prędkością nagrywałes??? czy zainstalowane aspi??? czy zainstalowane via4in1 lub intelidedrivers??? |
Cytat:
TAK MAM ZAINSTALOWANE ASPI 4.71.2 VIA4 IN 1 ROWNIEZ MAM W WERSJI 4in1443v A CO DO PŁYT NAGRYWALEM NA 4 RÓŻNYCH PRĘDKOŚCIACH 20,16,8 ORAZ 4X I NA KAZDEJ JEST TO SAMO :(( wYKLUCZAM USZKODZENIE DVD KAZDA INNA CD MI CZYTA TYLKO WALSIE TYCH NOWYCH NAGRANYCH ZA CHOLERE NIE WIDZI. CO DO CLONA NA DWOCH WERSJACH JEST TEN SAM PROBLEM CloneCd 4_0_1_10 , ORAZ NA NAJNOWSZEJ. dZIWI MNIE FAKT IZ WSZYSTKO NAGRANE NEREM JEST CZYTANE PRZEZ TO CHORE DVD A CLONA NIE RUSZA |
spotykam się raczej, że ludzie mają na odwrót. może jakieś złe ustawienia clona przy kopiowaniu zabezpieczonych płytek?
|
Cytat:
|
to spróbuj mu nie zawierzyć i zobacz, co się stanie
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:10. |