Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   brak pamieci (https://forum.cdrinfo.pl/f2/brak-pamieci-13493/)

irenka 03.12.2002 20:16

brak pamieci

Próbuje nagrac w nero plik o długosci niecałe 700mg plik vcd wyskakuje mi ciagle po przeanalizowaniu pliku przez naro brak pamieci co to znaczy i jak nagrac ten plik

reszcz 03.12.2002 21:46

A może troche jaśniej co propsze

Remix 03.12.2002 22:27

brak pamieci = SKLEROZA :D

Druss 03.12.2002 22:41

Irenka nie rozsmieszaj mnie ty nie wiesz ?? Ty ktory w tydzien wypala sobie od tak 1000 plyt z filmami nie wie co to moze byc ?? Az mi sie nie chce wierzyc ze taki fachowiec nie moze sobie poradzic z jednym filmem.

/||\aster 03.12.2002 22:51

Ten czlowiek nie wie sam czego chce. Nie sadze zeby to byla dziesiecioletnia dziewczynka. Komus sie poprostu nudzi.
greetz

Ice 03.12.2002 22:55

Ja watpie wogole zeby ten ktos mial 10 lat i to jeszcze mialaby byc dziewczyna. :-D :-D :-D

Remix 03.12.2002 23:06

proponuje ogolnie ignorowac posty irenki

irenka 04.12.2002 06:57

podziekowanie

nazywam sie irena i naprawde mam 10 lat nagrywałam tylko divxy i to był pierwszy vcd z problemem sobie poradziłam dziekuje za zaufanie,ciekawie traktujecie kobiety ,szkoda ze nie macie zaufania do ludzi,zainteresowanym i watpiacym moge wysłac swoje zdjecie emailem pzdr zaskoczona brakiem zaufania jednak irena

eko 04.12.2002 10:51

jezeli masz 10 lat to jescze nie jestes kobieta... hehe.. rotfl
pozdrawiam

Dzabar 04.12.2002 11:16

no cóż....czas na białego rycerza..tutututututrum.....Jakom wać pani porada to dokupić trochę pamięci...i bedzie lepiom..a jak nie to list do BILLA i nie Clintona...(ciekawy jestem czy skanują te zwroty???????)......ja mam dopiero 9 ciatek i ledwo dosiadam mojego rumak ale jak pomóc to do usług.........wzzzzzz...bum......cholera znów spadłem.............

Remix 04.12.2002 12:55

to jakis cyrk czy forum?

Dzabar 04.12.2002 13:50

chyba raczej burdel na kółkach..hm......może na stykach...nie.........na microprzełącznikach............a tak wogole czepiasz się.......poważne pytanie poważna odpowiedź....ale podszywać się za dziewczynkę i to 10 letnią i mieć problema z przegrywaniem VCD to coś mi tutaj pachnie............zresztą w COPYRIGHCIE jest napisenie ONLY od 18.................podrafiam
ps. ma ktoś moze cukierka z nadzieniem winowym tylko min 5cioletnim.....jak tak to prosiłbym o przesłanie na e-maila......dzidzi@domwariatów.pl
dziekófka

-=KoWaLiK=- 04.12.2002 13:56

Cytat:

Dzabar napisa***322;(a)
no cóż....czas na białego rycerza..tutututututrum.....Jakom wać pani porada to dokupić trochę pamięci...i bedzie lepiom..a jak nie to list do BILLA i nie Clintona...(ciekawy jestem czy skanują te zwroty???????)......ja mam dopiero 9 ciatek i ledwo dosiadam mojego rumak ale jak pomóc to do usług.........wzzzzzz...bum......cholera znów spadłem.............

Hmm... Brak pamieci Wac Pan mowisz, chyba nie. Mam ten sam problem tyle ze nie z Divx-em a ze zwyklym 1minutowych mpg-iem. Mam 256Mb DDR i nie sadze aby to akurat pamiec byla tu problemem.

Trutu tu tu peczek druTU... :P

Dzabar 04.12.2002 14:24

no co ty....komunikatów nie umiesz czytać...jak WINDOWA mówi brak pamięci to sru do sklepu po następne 1GB i OFICA XP aby lepiej była wykorzystana......a jak nie wierzysz to zmień datę na 5 tys jakiś tam i odpal sobie MEDYCZNY PLAYER...i jak tam twoje ulubione Mptriojki....co się dzieje...jaki komunikat wywala...z kosmosu........(na pewno z AUDIGY2 i PLAYSMENTER 3.024)......buhaaa...o...przepraszam....juz wysiadam...to...moja stacjia.....godz.1.44........pa

Kenjiro 04.12.2002 14:26

Cytat:

remix napisa***322;(a)
to jakis cyrk czy forum?
Mnie się zawsze wydawało, że forum jest lepsze niż cyrk ;). Więcej chętnych do występów na arenie, a i czasem moderator się zjawi i pożre niespokojnego postowicza. "Życie na gorąco" po prostu :-D.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:23.