![]() |
Tak masz racje, ze nie mozna nikogo obrazac. Sam nie znam sie za duzo na nagrywaniu ale jak cos wiem to pomagam innym i nie nasmiewam sie z innych nawet jezeli cos mi sie wydaje blachostka. Zreszta jak sie kogos zawsze pytam tu na forum to dostaje zawsze odpowiedz. Ludzie sa wporzadku.
|
DZYŃ DZYŃ DZYŃ DZYŃ
|
Cytat:
a dalczego ich ty obrazasz? jestes taki sam jak oni? zastanow sie zanim cos napiszesz ... |
moze zamiast sie nasmiewac powiecie na jakich jeszcze nagrywarkach jest to mozliwe , bo pisze sie roznie a w rzeczywistosci jest inaczej co zreszta wiecie
pozdrowka |
Nie przejmuj się stary, to są cymbały. Wydaje im się że wszystkie rozumy zeżarli. Przecież to forum jest nie tylko dla nich.
|
Ludzie prawdziwie wyzsi i przekonani o swojej wyzszosci, nie potrzebuja udowadniac tego innym, natomiast ludzie slabi i miotajacy sie w niewiedzy na nie jednym forum udowadniaja to publicznie przede wszystkim sobie samym...
Nota bene, tak jak napisalem, jak komus ma to pomoc to dobrze, jesli faktycznie wpowadzilem kogos w zazenowanie, mogl chocial oszczedzic swojego posta, bo nie byl on mily... Pozdrawiam. Rafal |
Cytat:
a ja tak odebralem ten post |
Cytat:
On tak bardzo chciał podkreślić CUDOWNOŚĆ tego posta PRADA? :-D :D |
Cytat:
|
O Chryste Jezu Nazareński też mi nowina jak chcesz to ci tez moge .....
|
Cactus Data Shield 200
Witam...
Nie wiem czy to cos komus pomoze ale (...) CloneCD od v.4.x.x.x + Plextor PX-W4824TA poprawnie kopiuje plyty Audio zabezpieczone Kaktusikiem 200 :) Miesiac temu kopiowalem cos a'la techno dla kolegi, a dzisiaj kopiowalem dla siebie nowy album "Wilki - 4" Poszlo gladko.. Pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:49. |