![]() |
ojoj, gdybym tak przeczytal co KrzysieX napisal wyzej to bym sobie sam odpowiedzial....no to ja juz sobie pujde... :(
|
a co sie stalo z praktycznym laczem drukarki przez wejscie na karcie specjalnie na nia przeznaczone ? tez mam mozliwosc USB, ale nawet nigdy nieprobowalem. Wiem za to ze wszystko dziala, wiec nie ma co kombinowac.
|
ojjj
nie mialem ostatnio czasu, zeby cokolwiek jeszcze w tym temacie napisac.. ale... ta drukara nie ma LPT :( dziala tak samo wolno bez znaczenia, czy cos drukuje, czy pozostaje wlaczona. ma swoje wlasne zasilanie, wiec.. malo pradu chyba nie ma? :P jutro jade looknac w ten kawal zlomu, i przeinstaluje stery. moze pomoze ;)
|
Problem taki zdaje się, że występuje u osób mających program antiwirusowy albo AntiVirenKit11 albo DrWeb (który to już teraz nie pamiętam, można sprawdzić na stronach firmowych) i posiadają drukarkę HP 600, 610 lub 640 DeskJet (o którą chodzi, również dokadnie już nie pamiętam, za malo lecytyny).
:-D :-D :-D Jeśli nie to, to cóż przyczyny będziesz musiał szukać gdzie indziej. |
tak sobie myśle czy to nie jest wina słabego zasilacz w kompie bo jak ma pełno badziewia to też tak sie może dziać że poprostu brakuje prądu co wy na to??? ??? ???
|
ja bym stawial na walniety kabel lub caly port usb
moze jest zle podpiete usb do plyty |
Cytat:
|
Cytat:
|
moze sterownik USB jest zpaprany :P poszukaj w necie jakis sterow do SIS'a.
MOZE POMOZE ;) |
Moze wystarczy ja podlaczyc przez USB a nie LPT albo zmiana sterownikow
Krzysiek |
klopot drukarkowy :)
WITAM! :)
JEst sobie komputer - Duron 1GHz, 256RAM, jakas plyta na sis'e, dysk 40GB seagate barracuda III chyba, GeForce 2MX do tego. Sprzecik dziala pod WIN XP Pro. I dziala sobie fajnie, wszystko jest super, filmy chodza plynnie (na DVD i DivX). Do czasu az sie wlaczy drukarke (nie pamietam modelu bo to nie moj komp, ale jakis HP DeskJet) pod USB. wydajnosc systemu idzie od razu tak dramatycznie w dol, ze nic sie z tym sprzetem wlasciwie nie daje robic. filmy skacza, winda sie odpala bardzo mozolnie i wogole dziala jak pentium 75 :) Gdy wyciagne wtyczke od drukary, wszystko wraca do normy. Jakis pomysl czemu? Jak temu zaradzic? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:07. |