![]() |
LiteOn Czy AOpen
Witam.
Mam zamiar zakupić jak±s nowa nagrywareczke. Wacham sie pomiedzy LiteOn 48-ka i AOpen-48 . O tej drugiej wiem tylko tyle, ze AOpen robi plyty glowne..... Moglibyscie mi doradzic????? Pozdrawiam Gabson P.S. Z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi. |
Ja polecam LiteOna oraz testy na cdrinfo ew przejzyj opinie formulowiczow zamieszczone na forum :)
|
tak Litek to jest to :-D :-D ;)
|
litek rzecz sprawdzona:-D
aopen to chyba ricoh:cool: |
Re: LiteOn Czy AOpen
Ja polecam Litka48. Sam mam takiego i jestem bardzo zadowolony. Pali nawet na najtanszych plytkach bez zadnych problemow. Czyta takze wszystko. Ale decyzja nalezy do Ciebie. Poczytaj sobie testy na cdrinfo.pl oraz posty innych uzytkownikow na forum.:)
Pozdrawiam |
Cytat:
BIERZ LITKA BO BEDZIESZ MIAŁ TAKI PROBLEM ZE PIER... NAGRYWARKˇ O SCIANE ZE CI PŁYTEK NIE CHCE NAGRYWAĆ / Jak kupisz AOpen = RICOH / wiem bo mam jush małe doscwiadczenie z RICOHEM = AOpen i nie ma dnia co bym sie na ta nagre nie wqur .. Sory za styl ale RICOH doprowadza mnie do szalestwa ! RESPECT |
Bardzo wszystkim dziękuję.
Też w pierwszej wersji my¶lałem o LiteOn ale w jednym sklepie chcieli mi wcisn±ć AOpena i postanowiłem zasięgn±ć u Was porady :-) Utwierdzili¶cie mnie w przekonaniu i ide wzi±¶ć LiteOn. Dzięki |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:34. |