![]() |
Cytat:
ale i w kieszeni zostawała kasa i drukarka chodziła Czego to polak nie wymyśli??? |
znajomy mial przedpotopowego canona do ktorego od lat nie bylo tuszy zamiennych a orginalne na zamowienie za jakies kosmiczne pieniadze wyzsze niz wartosc dobrej nowej drukarki razem z tuszami
wiec za pomoca skalpela usunol kawalek plastiku z kardridza i wlewal tam tusz do pieczatek inne ponoc sie nie nadawaly - jego slowa wyniki byly akceptowalne do druku tekstu swoja droga - niezla archeologia - moze stanie sie powodem przeniesienia tematu tam, gdzie jesgo miejsce teraz jest ;) |
ja mam pytanko poradzcie mi czy ktos juz próbowal napelniac tysze drukarki normalnym tusze sprzedawanym w sklepie (plastus lub inny szkolny)
|
Ja wlewam tylko INK TECA, rewelacyjny produkt pod względem jakości no może trochę droższy od innych.
|
Cytat:
|
Re: Re: Jaki tusz ???????????????
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: Jaki tusz ???????????????
Cytat:
wielokrotnie tańsze od oryginalnych HP:cool: |
A moglbys dac namiar na to miejsce? jesli oczywiscie jest w Wawie :)
|
A ja jestem bardzo wygodny i daje do napełnienia w firemce obok.
Napełnienie kardridża kolorowego do HP950C kosztuje 35 zł. Kiedyś kupiłem sobie zestaw do samodzielnego napełniania i poniosłem straszną klęske - kolory mi się wymieszały - tak więc dałem sobie spokój z zamodzielnym napełnieniem. Wole dać gościowi który robił to kilkaset razy. |
teraz to mam dopiero mętlik w głowie :-D :-D :-D
|
Re: Re: Re: Jaki tusz ???????????????
Cytat:
|
Cytat:
A ja z kolei INK TECA - wszystko ładnie piękine dopóki doputy kartridz jest w miarę sprawny - max 3 - 5 napełnień. |
Cytat:
|
Re: Jaki tusz ???????????????
Cytat:
Pzdr |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:02. |