![]() |
Cytat:
nareszcie sobie odpoczne;) Ps:Yahol przynajmniej ma 1 problem z głowy! |
Cytat:
Spox jush nie długo wolne ...;) :cool: |
Hehe sory, nie pomyslalem o tym:)
Ale niektorzy maja dluuuuuuugie urlopy:-D :-D |
Cytat:
|
No czasami trza sie pouczyc:) Jak was tak obserwuje ile wy siedzicie na forum to mozna dojsc do wniosku ze wogole rzuciliscie szkole/prace*:-D :-D
Ja to juz prawie nie mam w tyg. czasu na klikanie. Piep***** szkola!! A najbardziej mnie denerwoje to ze szkola uczy rzeczy (*******) ktore w zyciu mi sie nie przydadza.(( Ale coz, takie zycie. Przynajmniej jutro piatek:) *niepotrzebne skreslic;p |
Cytat:
Dzisiaj to napewno nie bo zaraz wyłaczam monitor trza się pouczyc czasami - :cool: |
heh nie wymiękam:-D
lecz coraz mniej mam czasu na odpowiadanie i przeglądanie forum;) kto wie może dzisiaj staniesz sie numer2;) |
Re: Re: Re: Re: Re: do Lasera
[QUOTE]Yahol napisa***322;(a)
Cytat:
Yahol ale musza miec z Toba fajnie Twoje dzieciaki - :cool: :) Oby więcej takich loodzi jak Ty i na tym forum to na swiecie by się fajnie zyło. dzięki |
Re: Re: Re: Re: do Lasera
[QUOTE][i]Laser napisa***322;
Ja nie mam zamiaru się scigać - jak ktoś powiedział w poście "Jak długoego masz penisa" - - " Liczy sie jakość a nie długosc (czyt ilośc ) :) :-D Pozdrawiam wszystkich Rozumiem, ze to przytyk:-D ale.....co mi tam:-D Ciesze sie z toba:-D |
Re: Re: Re: do Lasera
Witam !
Cytat:
Miło mi pocieszymy sie razem ! :) Cytat:
Pozdrawiam wszystkich RESPECT |
Re: Re: do Lasera
Cytat:
Znam ten bol(( na modemie! A tak przy okazji i ja sie ciesze:-D moze nareszcie przestane byc przodownikiem w ilosci postow:-D bo Tomgoo jakos sobie cyba odposcil poscig i wymieka:-D Dawaj LASER!!! Dawaj!!! :-D |
Cieszę się , że się radujesz z tego netu.
Ja jak miałem IP wewnętrzne to był koszmar całe osiedle na karku a teraz z zewnętrznym to ho,ho jest spoko śrdnio mam ok 130 kb/s. czyli raczej też nie mam powodów do narzekania. Na ra. |
Re: do Lasera
Cytat:
Witam ! Nawet nie wiesz jak wielką ... kurde siedziałem na modemie i wszyssy tylko mi na ręce patrzyli a teraz 80PLN na miesiąc i prznajmniej widowni nie mam;) no i oczywiście inne transfery za szybkie nie są ale mi wystarcza. |
do Lasera
Widzę, że masz straszną radochę z tym stałym. Gdzie nie spojrzeć tam
Laser , Laser , Laser ...... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:26. |