![]() |
TEAC CD-W540E i bios 1.0H
Prosilbym o opinie (spoztrzezenia) na temat tego biosu.
Jesli ktos ma dostep do biosu 1.0C tak zmodyfikowanego ze mozna go "wrzucic" na TEAC'a z biosem 1.0H to bylbym wdzieczy za przeslanie na maila lub o podanie linka. lukas17@go2.pl |
a co z 1.0h jest coś nie tak? i chcemy wrócic do starego :)...mam od dłuzszego czasu na dysku 1.0h i nie mogę zmusic sie do uaktualnienia...
|
Cytat:
|
znam ten ból..:)to jak...podzieli się ktoś z nami swoimi wrażeniami po uaktualnieniu do 1.0h?
|
Mam 1.h jestem bardzo zadowolony ale też miałem inny ale testowałem i powróciłem do 1.h.
P.S. Jest sterownik nie pamietam który ale zmniejszył mi predkość nagrywania do 32.? |
a ja mam bios w TEAC'u 2.4A i żadna różnica
|
Upgrade'nąłem ... ale czy było warto?
Hej!
Ja BIOS wznowiłem, ale czy było warto to Ci nie powiem bo mam tak nietypowy problem ze swoim Teac'em że u wszystkich chodzi a u mnie nie! :( Jeżeli jesteś ciekaw to zapraszam do poczytania wątku "Niesforny Teac" na którym notorycznie się aktualnie wyżalam. :) Pozdrowionka ... |
no a 1.0F
A co sądzicie o wersji 1.0F czy jest dobry czy nie będzie jakiś problemów.
czyli która jaest leprza i nieproblemowa H czy F. bo niektóre płyty pisze 48 a pokazyje 32 to R a RW niby 12 a 10 nagrać mozna |
generalnie panuje taka swieta zasada JEZELI WSZYSTKO DZIALA OK TO PO CO ZMIENIAC
sory za capsa |
Ja flashowałem zaraz jak tylko Bios się pojawił i nie mogę nic zarzucić wersji 1H. Nie zauważyłem zmian, wszystko chodzi stabilnie i bez problemów:-)
|
Ilość załączników: 1
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)JA MIAŁEM kiedyś bios 1.0 ale nie pamiętam literki i wypalała mi płyty jak by chciała a nie mogła k.... (spieprzyłem 15 cd) dałem do gwarancji a oni dali mi nową i dalej to samo więc okazało się że to bios płyty głównej i od tej pory nagrałem tylko dwie płyty i narazie wszystko ok, zobaczymy co będzie dalej, ale inni znajomi mówią, że to nie wina biosu i sami nie wiedzą czego
|
Prześladowca - ale pojechałeś z tym obrazkiem:)
|
a chce ktoś kupić pamięć RAM DDR 128 MB za 100 PLN? Wrocław....
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:49. |