![]() |
Nowy ClonyXXL ??
Witam!
Ostatnio wpadl mi w rece w/w soft. I co..? Graficznie fajny i co..?? I to tylko tyle, rozpoznaje zabezpieczenia, ale... ... nie pokazuje jak je obejsc a tym bardziej nie ustawia Clone-a :( Jest wiec sens aby go instalowac zamiast starej wesji?? Prosze o opinie... 8) |
No bo jeszcze musisz miec programik o nazwie profiler, ktory uruchamia clonecd z odpowiednimi ustawieniam.
|
ja uzywam starej wersjji clony i jestem zadowolony:)
nowe wersje jak narazie mnie nie interesuja |
Re: Nowy ClonyXXL ??
Cytat:
|
ewentualnie mozesz uzywac TCCD Scout Version 2.2 Final - jest to cos w stylu starego clony, wykrywa zabezpieczenia i ustawia CloneCD 8)
|
Re: Re: Nowy ClonyXXL ??
Cytat:
swiete slowa:) nowy clony jest lepszy a plofiler jeszcze lepszy. |
Witam wszystkich !
Mam wielką prośbę - czy może ktoś przesłać mi na maila Profiler`a PL ?? Nie wiem czemu , ale nie moge zassać tego z Cdrinfo :( . Mój mail - dziki1@interia.pl Z góry dzieki za pomoc !! |
Cytat:
Poszło RESPECT |
Witam wszystkich
Mam prosbe. Jesli ktos by mogl mi przeslac i profiler-a PL i Clony XXL PL. Probuje juz chyba z 2 dni i nie moge sciagnac ze strony. A probowalem juz getrightem, flashgetem, i tym polecanym na cdrinfo i nic. Bylbym bardzo wdzieczny Pozdrawiam Janek janes@interia.pl |
Ilość załączników: 1
Witam !
Ok załanczam obydwa progsy bo widze ze są z nimi problemy. |
Ilość załączników: 1
2
|
Witam !
Po sciagnieciu trzeba dopisac rozszerzenie na .zip ! |
Cytat:
Poszlo:) |
Cytat:
Poszło ! |
Re: Re: Nowy ClonyXXL ??
Cytat:
...nie badz taki uszczypliwy! Czytalem!! Pytam tylko o wasze opinie na temat nowego ClonyXXL, zrozumiales ??? Czy wyrazniej napisac ??? Skoro nie ustawia Clone to po chol..e powstal, jaki z niego pozytek ?? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:18. |