![]() |
prosze
Hej! Ktos moze mi pomoc?? To bardzo pilne!!
Cytat:
|
Cytat:
Mialem jeszcze taki problem: pozyczylem od kumpa Pizza Connection 2 (pirat nagrany na plycie matroxa chyba), cd-rom odczytuje ze to jakis jeden wielki plik audio (ok 470mb, tyle ile gra) a nagrywarka odczytuje normalnie, ale jak zainstaluje to gdy laduje plansze w grze to wyskakuje ze Ddhelp wykonal nieprawidlowa operacje i trzeba reseta. Taki sam problem mialem z Sim City 3000 (nagrany na takiej samej plytce). Czy to cos z narywarka? Kumpel ma DVD Pioniera i dziala normalnie. Moze pomoze akualizacja biosu? PS: Aktualizacje ASPI zrobilem, nic nie dalo. Aktualizacje biosu jakbym mial robic to na bios na Liteona 48x12x48. Warto, czy aktualizowac bios do mojej nagrywarki? |
mozesz miec tak nagrana plyte ze laser nie daje rady.
sprobuj aktualizacje aspi lub biosu.moze pomoze |
tak a'propos
jak nie przegrywasz plyt w locie to zmien konfiguracje na: dysk-PM, cdrw-SM, cdrom-SS wtedy cdrom nie bedzie Ci zwalnial dysku :) |
Zly odczyt?
Mam problem: Gdy cos chce zainstalowac i to sie rozpakowuje z pliku .cab(czy cos takiego - np. DirectX) to wyskakuje blad ze albo niema miejsca na dysku albo plik cab jest zniszczony (nagrywarka LiteOn 40125S). Gdy proboje zainstalowac z CDROMU (Samsung SC-148B) to nie ma bledu. Jak myslicie co to jest? Sprzet podpiety wg. opisu na cdrinfo (dysk - PM cdrom - PS cdrw - SM).
Z gory dzieki! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:17. |