![]() |
Przed zamknięciem dodam jeszcze, że użytkownik HelpMAN i jego sesje - mają ciekawe adresy e-mail:
np. forumcwel@go2.pl :) Topic zostaje uznany za zamknięty.... |
DO-WI-DZE-NIA
Wszystkie logowania jakie były do tej pory użytkownika HelpMAN pochodziły z miasta Kudowy. IP tym razem nie ujawnimy.
Po dokładym sprawdzeniu, okazało się że z tego smaego konta pochodzą jeszcze 2 sesje HelpMANa - które również otrzymały bany, mowa tu o: piatal Koxyn Wszystkie posty tych użytkowników zostały przeanalizowane pod kątem stylu wypowiedzi, podpisów. Same konta dość dokładnie "prześwietliłem" żeby mieć pewność że przez ban nie ucierpią niewinni użytkownicy. Jeżeli jednak tak się stanie - niech będzie to przestrogą dla innych, czasem to co robimy ma wpływ nie tylko na nas samych.... |
Cytat:
Cytat:
ja ze swojej stony proponuje zbanowac wszystkich cwaniakow 8) :D :D :D |
Cytat:
Majonez zadzialaj cos i blokuj lub usun moje konto!!!! |
Nie HELP man wszyscy się na ciebie uwzieli .... fakt napooczątku nabroiłeś ... ale ludzie są mściwi ....i iwdzisz jak jest .....
|
Cytat:
wiec nie rozumiem ale spoko jak napisalem odejede ale przestancie wypisywac glupoty na moj temat!! tamto co bylo sotatnio to juz byla przesada!! Do Majonez`a Usun lub zablokuj moje konto na forum CDRinfo.pl !!! z gory dzieki!!! |
ok teraz ja do moderatorw!!
wiec tak ja odejde pod 2 warunkami!! 1. Jesli na moj temat nie pojawi sie wiecej zaden post a jak sie pojawi zostanie zamkniety!! 2. Moje IP zostanie niewidoczne jak kiedys (to konkretnie do Majonez`a) odejde z honorem ale przestancie na moj temat wypisywac glupoty!! see ya |
helpman dostal bana
sopiero teraz czytam ten post podkreslam ze nikt nie ma wplywu na postepowanie moderatora oprocz oczywiscie administratorow wiec proszenie o zrobienie tego czy tamtego nie ma sensu - nie reagujemy na takie prosby a bana dostal za ogolne postepowanie na forum min za to |
Re: Prosba do Moderatorow.
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Hmm.
Ostatnio pojawilo sie paru nowych i to w ciagu 2-3 dni. Wyczuwam wsrod nich HelpMANa tylko jeszcze nie wiem, ktory to. |
Cytat:
a trzeba pamieteac iz wczesniej uzywal ksywy Piatal i jest bardzo prawodopodobne iz za pare dni wejdzie pod nastepna ksywka na forum pelne cwaniakow i na nowo zaczne sie zabawa "wytrop HELPmana" :D:D:D |
Koles dziala z rozmachem obrazajac taka ilosc w kilku slowach :-D
|
Cytat:
"...teraz to juz przesada ***ie mnie to forum a niby mialo byc najlepsze a tu gowno prawda!! nikt tu nie jest w zadnym stopniu czlowiekiem wyrozumialym widze ze obcuja tu same CWANIAKI!!!! bez urazy dla Moderatorow!! ale wiekszosc jest taka jak wspomnialem!! jesli chcieliscie tego to wam sie udalo spier***am stad!!..." a skąd mając 12x -kilka postów wie , że tu są same cwaniaki. Wątpię aby w tym krótkim czasie jaki tu gościł poznał te 7,5 tysiąc userów :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:04. |