Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Prosba do Moderatorow. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/prosba-moderatorow-13632/)

SoBal 07.12.2002 12:14

Przed zamknięciem dodam jeszcze, że użytkownik HelpMAN i jego sesje - mają ciekawe adresy e-mail:
np. forumcwel@go2.pl :)

Topic zostaje uznany za zamknięty....

SoBal 07.12.2002 12:12

DO-WI-DZE-NIA

Wszystkie logowania jakie były do tej pory użytkownika HelpMAN pochodziły z miasta Kudowy. IP tym razem nie ujawnimy.
Po dokładym sprawdzeniu, okazało się że z tego smaego konta pochodzą jeszcze 2 sesje HelpMANa - które również otrzymały bany, mowa tu o:

piatal
Koxyn

Wszystkie posty tych użytkowników zostały przeanalizowane pod kątem stylu wypowiedzi, podpisów. Same konta dość dokładnie "prześwietliłem" żeby mieć pewność że przez ban nie ucierpią niewinni użytkownicy. Jeżeli jednak tak się stanie - niech będzie to przestrogą dla innych, czasem to co robimy ma wpływ nie tylko na nas samych....

Pawel_k 07.12.2002 12:01

Cytat:

HelpMAN napisa***322;(a)
ok teraz ja do moderatorw!!

wiec tak ja odejde pod 2 warunkami!!

(...)

ty stawiasz warunki moderatorom :-D :-D :-D

Cytat:

HelpMAN napisa***322;(a)
(...)
1. Jesli na moj temat nie pojawi sie wiecej zaden post
a jak sie pojawi zostanie zamkniety!!
(...)

:o zapomniales dodac ze osoby wypowiadajace sie w taki topicu dostana automatycznie bana :D
ja ze swojej stony proponuje zbanowac wszystkich cwaniakow 8) :D :D :D

HelpMAN 07.12.2002 11:52

Cytat:

GOLOMB666 napisa***322;(a)
Nie HELP man wszyscy się na ciebie uwzieli .... fakt napooczątku nabroiłeś ... ale ludzie są mściwi ....i iwdzisz jak jest .....
ok skonczmy to!!

Majonez zadzialaj cos i blokuj lub usun moje konto!!!!

GOLOMB 07.12.2002 11:49

Nie HELP man wszyscy się na ciebie uwzieli .... fakt napooczątku nabroiłeś ... ale ludzie są mściwi ....i iwdzisz jak jest .....

HelpMAN 07.12.2002 11:42

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
helpman dostal bana
sopiero teraz czytam ten post
podkreslam ze nikt nie ma wplywu na postepowanie moderatora oprocz oczywiscie administratorow wiec proszenie o zrobienie tego czy tamtego nie ma sensu - nie reagujemy na takie prosby

a bana dostal za ogolne postepowanie na forum
min za to

nic nie dostalem
wiec nie rozumiem ale spoko
jak napisalem odejede ale przestancie wypisywac
glupoty na moj temat!! tamto co bylo sotatnio to
juz byla przesada!!

Do Majonez`a

Usun lub zablokuj moje konto na forum CDRinfo.pl !!! z gory dzieki!!!

HelpMAN 07.12.2002 11:39

ok teraz ja do moderatorw!!

wiec tak ja odejde pod 2 warunkami!!

1. Jesli na moj temat nie pojawi sie wiecej zaden post
a jak sie pojawi zostanie zamkniety!!
2. Moje IP zostanie niewidoczne jak kiedys (to konkretnie do Majonez`a)
odejde z honorem ale przestancie na moj temat wypisywac glupoty!!

see ya

Majonez 07.12.2002 03:41

helpman dostal bana
sopiero teraz czytam ten post
podkreslam ze nikt nie ma wplywu na postepowanie moderatora oprocz oczywiscie administratorow wiec proszenie o zrobienie tego czy tamtego nie ma sensu - nie reagujemy na takie prosby

a bana dostal za ogolne postepowanie na forum
min za to

woitas 07.12.2002 02:34

Re: Prosba do Moderatorow.

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
Powiem, krotko czy ktos by mogl zbanowac IP Helpmana bo teraz juz jest totalnie spalony i zaczyna ublizac innym uzytkownika tego forum. Zamykanie topicow nie pomoze.
bez obrazy dla kogokolwiek (nie zebym byl za panem H.), ale uwazam ten temat za nieporozumienie. jestem za dodaniem na koncu CLOSED.

mapsajm 07.12.2002 02:21

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)

Use Force Weron :P ;) :-D :-D - sprawdz jego numer gg, HelpMAN jest znany z tego ze mozna go latwo wytropic po powtarzajacym sie numerze gg, pewnie skrzynki tez niezmienia :-D :-D :-D

nasza nadzieja w tym, że nie przeczytał tego posta;) bo że nie zrozumiał, to już wiemy:cool:

Pawel_k 07.12.2002 01:51

Cytat:

Weron napisa***322;(a)
Hmm.
(...)
Wyczuwam wsrod nich HelpMANa(...)

Use Force Weron :P ;) :-D :-D - sprawdz jego numer gg, HelpMAN jest znany z tego ze mozna go latwo wytropic po powtarzajacym sie numerze gg, pewnie skrzynki tez niezmienia :-D :-D :-D

Weron 07.12.2002 01:46

Hmm.
Ostatnio pojawilo sie paru nowych i to w ciagu 2-3 dni.
Wyczuwam wsrod nich HelpMANa tylko jeszcze nie wiem, ktory to.

Pawel_k 07.12.2002 01:37

Cytat:

+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
(...)
a skąd mając 12x -kilka postów wie , że tu są same cwaniaki. Wątpię aby w tym krótkim czasie jaki tu gościł poznał te 7,5 tysiąc userów :)

pewnie calymi dniami siedzial na forum przegladajac wszystkie zamieszczone do tej pory topici - potem podzielil ludzi na cwaniakow - 99% populacji i niecwaniakow - 1% populacji ;) :-D :-D
a trzeba pamieteac iz wczesniej uzywal ksywy Piatal i jest bardzo prawodopodobne iz za pare dni wejdzie pod nastepna ksywka na forum pelne cwaniakow i na nowo zaczne sie zabawa "wytrop HELPmana" :D:D:D

Druss 07.12.2002 01:29

Koles dziala z rozmachem obrazajac taka ilosc w kilku slowach :-D

+++LeWaP+++ 07.12.2002 01:17

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)

Odpowiedz jest tu ;)

aha jush wie o co chodzi... dzinwy koleś

"...teraz to juz przesada ***ie mnie to forum a niby
mialo byc najlepsze a tu gowno prawda!! nikt tu nie jest
w zadnym stopniu czlowiekiem wyrozumialym widze ze
obcuja tu same CWANIAKI!!!! bez urazy dla Moderatorow!!
ale wiekszosc jest taka jak wspomnialem!!
jesli chcieliscie tego to wam sie udalo spier***am stad!!..."

a skąd mając 12x -kilka postów wie , że tu są same cwaniaki. Wątpię aby w tym krótkim czasie jaki tu gościł poznał te 7,5 tysiąc userów :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:55.