Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   pamietacie swf'y Przemasa? mam ich 29... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pamietacie-swfy-przemasa-mam-ich-29-a-13642/)

bartoldzik 08.12.2002 21:32

Najlepiej uzyc programiku Flash Hunter. Wchodzisz na strone internetowa gdzie ogladasz jakiegos swf. potem odpalasz programik i on znajduje Wam wszystkie animacje na stronie i w Temp Internet Files, a potem zapisuje wskazany przez Was plik na dysku. Trwa to doslownie chwilke.

joba 07.12.2002 17:35

no wiec bylbym bardzo wdzieczny gdyby mi tez wyslano te swf. wyslijcie na adres jmc@zacisze.net

joba 07.12.2002 17:32

jezeli mamy bezposredni link to te swf najlepiej zapisuje sie jakims dopalaczem np getright

przemas 07.12.2002 16:46

aby nie było żadnych wątpliwości w sprawie zachowywania swf'ów sugeruję obejrzeć filmik [wymagany codec XviD]

jako ze sa problemy ze sciaganiem zalaczonych plikow zrobimy tak:

filmik jest dostepny: tutaj

przemas 07.12.2002 15:59

mala poprawka. wybrales złą ikonkę. URL !!! trzeba wybrać. a ty wybrałeś ftp.

przemas 07.12.2002 15:03

Ilość załączników: 1
Cytat:

kapsel napisa***322;(a)
Mam pytanie czy idzie te swf'y zapisać jakoś na dysk , bo ja nie umiem :'(
sposób najszybszy bardzo skuteczny sprawdzony: link w postaci www.blablabla.com.pl/dupa/costam.swf [najwazniejsze ze ma to byc link to pliku swf] wstawiamy do polecenia url dostepnego w total commanderze, obok ikonki ftp. a potem 'ok' i po sprawie.

Laser 07.12.2002 14:06

Witam !

Ja na IE 5 mam inny sposób bezpośrednio z IE nie zwiazany.

Otóż metoda prosta czasami pracochłonna ale w 100% skuteczna

Dajmy na przykład własnie swf'y no to odpalam takego swf'a czekam ash wszystko sie do końca załaduje i odpalam np ACDSEE i wchodzę w Temporary Internet Files i szukam swf'ów - zawsze znajduje :)

Prześladowca 07.12.2002 13:19

Da się zapisać, właśnie dziś w nocy wyczaiłem sposób 8) 8) 8)
A robi się to tak.
NIe wiem jak jest w starszych przeglądarkach, ale ja mam 6.0 i robi się to tak:::::::::::

(aha musisz mieć skonfigurowanego outlooka)

otwórz daną stronę, potem kliknij w menu "plik" potem "wyślij stronę pocztą e-mail" a potem podaj swój jakiś adres najlepiej w w op.pl (czyli na onecie) a potem chyba będziesz wiedział co robić8) 8) 8) 8)

Prześladowca 07.12.2002 13:09

To drugie było nieporozumieniem, ale zaraz to poprawie 8)

kapsel 07.12.2002 13:08

Mam pytanie czy idzie te swf'y zapisać jakoś na dysk , bo ja nie umiem :'(

Laser 07.12.2002 13:06

Cytat:

Prześladowca napisa***322;(a)
Ja też poproszę te filmiki

A jak jesteście ciekawi to kliknijcie w link na dole; ale żeby oglądać tą stronkę musisz mieć dźwiękową kartę i dać głos na fuuullll i dokładnie czytać co tam jest napisane i swłuchiwać się.....

Kliknij w poniższy link:

wwww://www.www.www/www

Jeśli strona przez dłuższy czas nie będzie chciała się otworzyć to ją odśwież i tak do bólu :-D

Witam !

Hmm pierwsze było a drugie się nie chce załadować !;p :)

Prześladowca 07.12.2002 13:02

Ja też poproszę te filmiki

A jak jesteście ciekawi to kliknijcie w link na dole; ale żeby oglądać tą stronkę musisz mieć dźwiękową kartę i dać głos na fuuullll i dokładnie czytać co tam jest napisane i swłuchiwać się.....

Kliknij w poniższy link:

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Jeśli strona przez dłuższy czas nie będzie chciała się otworzyć to ją odśwież i tak do bólu

GOLOMB 07.12.2002 12:20

Z OSTATNIEJ CHWILI ZNALAZŁEM TROSZKĘ TEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!: OTO LINK !! TYLKO NIEZAPCHAJCIE SERWERA !!!http://www.seren.net/media/video/swf...ree%20friends/
:-D

GOLOMB 07.12.2002 12:18

Cytat:

macio.men napisa***322;(a)
jakie filmiki? o co chodzi? nie wiem o co chodzi, ale tez chce :)
TO TE CZADOWE FILMIKI Z ŁOSIEM I MAŁYMI WIEWIURKAMI :) MAM SOUNDRACK Z TEGO W MP3 :))))) POLECAM KAŻDEMU. a SID MÓGŁBYŚ WYSŁAĆ DZIŚ CHOĆ 3 CZĘSCI ....????

Macio.Men 07.12.2002 12:00

jakie filmiki? o co chodzi? nie wiem o co chodzi, ale tez chce :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:37.