![]() |
Najlepiej uzyc programiku Flash Hunter. Wchodzisz na strone internetowa gdzie ogladasz jakiegos swf. potem odpalasz programik i on znajduje Wam wszystkie animacje na stronie i w Temp Internet Files, a potem zapisuje wskazany przez Was plik na dysku. Trwa to doslownie chwilke.
|
no wiec bylbym bardzo wdzieczny gdyby mi tez wyslano te swf. wyslijcie na adres jmc@zacisze.net
|
jezeli mamy bezposredni link to te swf najlepiej zapisuje sie jakims dopalaczem np getright
|
aby nie było żadnych wątpliwości w sprawie zachowywania swf'ów sugeruję obejrzeć filmik [wymagany codec XviD]
jako ze sa problemy ze sciaganiem zalaczonych plikow zrobimy tak: filmik jest dostepny: tutaj |
mala poprawka. wybrales złą ikonkę. URL !!! trzeba wybrać. a ty wybrałeś ftp.
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Witam !
Ja na IE 5 mam inny sposób bezpośrednio z IE nie zwiazany. Otóż metoda prosta czasami pracochłonna ale w 100% skuteczna Dajmy na przykład własnie swf'y no to odpalam takego swf'a czekam ash wszystko sie do końca załaduje i odpalam np ACDSEE i wchodzę w Temporary Internet Files i szukam swf'ów - zawsze znajduje :) |
Da się zapisać, właśnie dziś w nocy wyczaiłem sposób 8) 8) 8)
A robi się to tak. NIe wiem jak jest w starszych przeglądarkach, ale ja mam 6.0 i robi się to tak::::::::::: (aha musisz mieć skonfigurowanego outlooka) otwórz daną stronę, potem kliknij w menu "plik" potem "wyślij stronę pocztą e-mail" a potem podaj swój jakiś adres najlepiej w w op.pl (czyli na onecie) a potem chyba będziesz wiedział co robić8) 8) 8) 8) |
To drugie było nieporozumieniem, ale zaraz to poprawie 8)
|
Mam pytanie czy idzie te swf'y zapisać jakoś na dysk , bo ja nie umiem :'(
|
Cytat:
Hmm pierwsze było a drugie się nie chce załadować !;p :) |
Ja też poproszę te filmiki
A jak jesteście ciekawi to kliknijcie w link na dole; ale żeby oglądać tą stronkę musisz mieć dźwiękową kartę i dać głos na fuuullll i dokładnie czytać co tam jest napisane i swłuchiwać się..... Kliknij w poniższy link: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww Jeśli strona przez dłuższy czas nie będzie chciała się otworzyć to ją odśwież i tak do bólu |
Z OSTATNIEJ CHWILI ZNALAZŁEM TROSZKĘ TEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!: OTO LINK !! TYLKO NIEZAPCHAJCIE SERWERA !!!http://www.seren.net/media/video/swf...ree%20friends/
:-D |
Cytat:
|
jakie filmiki? o co chodzi? nie wiem o co chodzi, ale tez chce :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:37. |