![]() |
Coś innego niz TV tool?
czy jest jakiś inny program niz tv tool do oglądania na telewizorze filmów z kompa
|
Re: Coś innego niz TV tool?
Ilość załączników: 1
Cytat:
Wyabacz ale nie rozumiem co sie tak na tego TV -Toola uparłeś przeciez bez tego tesh ozna przezucić sygnał na TV. Sam mam Gainwarda / po szczwgóły zapraszam do profilu / i zainstalowałem do niego tylko detonatory bez zadnych innych rzeczy i wszystko chodzi ok / podłączyłem karte z tv za pomoca koncentryka cinch - chinch / i wszystko chodzi. Poprostu wchodzisz we własciwosci ekran / zaawansowane / wybór urządzenia i wybierasz TV / trzeba ustawic tesh kanał w TV / Trza poamietac ze musi być ustawiony jakikolwiek PAL. |
tja tylko zrób to gdy tv stoi w 2 pokoju a karta nie ma twin view :)
|
Re: Re: Coś innego niz TV tool?
Cytat:
|
Re: Re: Re: Coś innego niz TV tool?
Cytat:
Jak chcesz mogę to napisać po Anglikańskiemu tylko nie znam fachowego słownictwa;) |
Re: Re: Re: Re: Coś innego niz TV tool?
Cytat:
chodziło mi o sterownik |
Re: Re: Re: Re: Re: Coś innego niz TV tool?
Cytat:
Nie pamietam dokładnie od której wersji dętki sa dokładnie spolszczane ale wiem tyle ze sa dobrze spolszczone i same sie instalują na język PL. RESPECT |
ja mam GeForce 256 DDR i nie znalazłem sterów po Polsku
szkoda :( |
Cytat:
Zainstaluj sobie Detonators XP 29.42 według mnie najlepsze i bedziesz miał PL. Dla win 2k/Xp - http://www.nvidia.pl/cgi-bin/get.pl?.../w2k-2942.exe& Dla win 9x - http://www.nvidia.pl/cgi-bin/get.pl?.../w9x-2942.exe& |
dzięki, ale pod detonatorami to mi sie komp wiesza :'( niestety
|
raz zainstlowałem, zrestartowałem i cały czas tryb awaryjny właził
a za drugim razem włączałem gre albo film to wisiał... nigdy na nie znalazłem przyczyny na ten paranormalny problem. inni tez nie więc dalem sobie spokój z detonatorami ... mozna bez nich istniec :-D |
Cytat:
Gdzies czytałem ze czasami w BIOSIE karty graficznej jest ustawione ze nie bedzie ona tplerowac innych sterów nish te od producenta. Moze to jest przyczyna a jaka to karta ? |
Cytat:
|
Ja polecam TV Tool, uzywam wersji 6.5 wczesniej korzystalem z opcji przelaczania w karcie na TV, ale to sie nie sprawdza. W TV tylko dwa stukniecia w klawi.. i mam obraz na TV, ktorego nie musze rozciagac itd.;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:29. |