![]() |
Obraz p³yty po przej¶ciu z FAT32 na NTFS
Mia³em zrobiony obraz p³yty Sims Zwierzaki (chodzi konkretnie o 1 p³ytke SD2.80) na twardym z FAT32,po przekonwertowaniu programem PM8 na NTFS nie mo¿na skopiowaæ,zaraz na pocz±tku nagrywania jest tak jakby siê program zawiesza³.Okazuje siê ¿e z kopi zrobionej wcze¶niej w FAT32 (która dobrze dzia³a) ,nie mo¿na niestety stworzyæ nowego obrazu p³yty.Czy tyczy siê to tylko SD2.80 czy wszystkich zabezpieczeñ ?Czy konwertuj±c twardego z powrotem na FAT32 bêdzie mo¿na nagraæ poprawnie p³ytkê z obrazu zrobionego wcze¶niej w FAT32?
Z góry Dziêkuje za wszelkie rady. |
Mysle ze konwertowanie partycji nie jest tu winne. Na dysku twardym dane z zabezpieczonej plyty sa takim samym ciagiem jak i z plyty niezabezpieczonej, a konwersja nie moze w zaden sposob ingerowac w zawartosc plikow. Nie wiem - jak na razie nie mam natchnienia - gdzie lezy blad, ale wydaje mi sie ze nie w konwersji fata na ntfs.
Pozdrawiam |
Re: Obraz p³yty po przej¶ciu z FAT32 na NTFS
zmiana FAT na NTFS raczej nie jest temu winna
bo jakby tak bylo to by Ci np windows nie wstal albo nie odpalila sie inna aplikacja niestety nie wiem co moze byc przyczyna, ze dzialalo i przestalo ... |
Sprawd¼ obraz np "daemonem" lub w napêdzie virtualnym "Clone'a" dowiesz siê czy jest O.K. czy nie.
|
Ilo¶æ za³±czników: 1
Znalaz³em chyba przyczyne tych problemów.
Programem którym to robi³em to BurnDrive , a problem tyczy³ siê sterowników aspi(miêdzy innymi do clony xxl)najlepiej pobraæ je st±d - ¿adnych problemów je¶li chodzi o WIN XP |
Re: Obraz p³yty po przej¶ciu z FAT32 na NTFS
Cytat:
Pozdrawiam Piotrek |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:42. |