![]() |
p2b
mam pytanie, czy ktos przypadkiem niewie jakie zlacze
IrDA ma plyta ASUS P2B, chyba 1.1 ale nie jestem pewien... ... byl bym wdzieczny za pmoc!!! |
Re: p2b
Cytat:
|
wlasnie to robie, ale tom tego nie ma...
w podreczniku do tej plytki tez nie.... |
............
iii jak nikt nie wie....
.... mam na mysli z jaka predkoscia dzial IrDA na plycie ASUS P2B 1.0 -- 115.2 Kb/s(sir) czy 1.1 -- 4Mb/s(fir).(chcialem podlaczyc telefon do kompa(siemens SL 45i - dostalem!!!, ale nie bede sie chwalil), no wiecie mp3)!!!!!!!!!! PomoCCCCCCCCYYYY ...a jak nikt nie wie, to kto wie.... |
Powiem ci ze spedzilem 20min na szukaniu tego i nigdzie nie moglem sie tego doczytac. Przykro mi, musialbys pogadac z ludzmi ktorzy te plyty projektowali chyba :)
|
Cytat:
|
Re: ............
Cytat:
polecam czytnik kart MMC na USB |
sorry
przepraszam, ze cofam sie do tak starego tematu ale dla informacji
to ta plyta dziala w sir czyli 115. Acha i ile kosztuje mniejwiecej czytnik kart (MMC), do USB 1.1 a, i czy nie lepiej kupic port podczerwieni(IrDA) rowniez do USB(1.1 naturalnie)?????? |
Re: sorry
Cytat:
osobiscie mam jeszcze aparat cyfrowy ma smartmedia i uniwersalny czytnik tych kart do USB jest swietnym rozwiazaniem oczywiscie przez irda mozesz zrobic wiecej ale samo nagrywanie mp3 na MMC = czytnik kart - najszybciej i najwygodniej czytniki kosztuja od stu kilkudziesieciu zlotych za taki uniwersalny dla 5 typow kart zaplacisz ok 200 zl |
Jeśli chodzi o IrDA to odezwij się do mnie na gg klikając na ikonkę na dole lub zamejluj do mnie kliknając w słowo MMS'a (na dole) ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:58. |