![]() |
Ktora Nagrywarka Lite On-samsung
MAM DWIE NAGRYWARKI LITE ON 40125S I SAMSUNGA SW248 I NIE WIEM KTORA SOBIE ZOSTAWIC OBECNIE UZYWAM LITEONAALE SAMSUNG JEST SZYBSZY ALE NIC POZA TYM NIC NIE WIEM NA TEMAT SAMSUNGA BO NIE WIADOMO CZY WSPOLPRACUJE Z SAFEDISCAMI I WOGOLE MALO ZNALAZLEM O TEJ NAGRYWARCE W SIECI MOZE KTOS MI DORADZI KTORA WYBRAC
|
Zostaw LiteOn'a. Masz pewność ze skopiujesz SF i wiele innych zabezpieczen, nawet takich z ktorymi niektore nagrywarki sobie nie radza. A jesli jest dla Ciebie za wolny to zmień go sobie na x48 przez zmiane firmware'u. Jesli nie wiesz jak to zrobic to na stronie CDRInfo znajdziesz dokladny opis. Powodzenia :)
Aha, i nie pisz wiecej duzymi literami :-D ;) |
Cześć, niewiele ci to pomoże ale ja mam samsunga SW-224 i niemiałem żadnych problemów z SAFEDISCAMI.Umnie wystarczyło włączyć odczyt subkanałów i zwolnić prędkość zapisu aby skopiować zabezpieczony orginał.
|
Cytat:
|
Re: Ktora Nagrywarka Lite On-samsung
Cytat:
|
Cytat:
|
LITEON !
mam tyle postów co mój procesor Mhz |
Zostaw sobie Liteona. Dobry sprzet. Mialem wczesniej Samsunga sw-206 i nie bylo z nim problemow poza "Medium speed error" - oemowy Ricoh. Ale generalnie Samsung nie ma dobrej opinii, przynajmniej jesli chodzi o napedy optyczne/magnetyczne.
|
Liteon wypada lepiej w testach.
|
samsung to przykładowy shit - nienawidze tej firmy!!!!!!!!!!
ale to są tylko moje odczucia ! ja sam posiadam liteona 40i jestem bardzo zadowolony ale to ty wybierasz.... |
Tylko LiteOn
Zostaw litka bo jest the best ,a samsungowi zostaw robienie dobrych monitorów.
|
Witam !
A moze polecimy mu zeby kupił sobie ASUSA a tate dwa sprzedał;) :-D To był okolicznościowy zart a tak na poważnie trzymaj się od SAMSUNGÓW z daleka. |
Zostaw Asusa, koniecznie BOX :-D
|
Z resztą możesz go przerobić na 48125S.ja się zaraz za to biorę .
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:12. |