![]() |
VIA przejmuje AMD?
cyt. "Na Comdexie pojawiły się plotki, jakoby VIA przymierzał się do przejęcia AMD. Byłby to sensacyjny ruch, który radykalnie zmieniłby pozycję VIA na rynku. Nie dziwi nic - VIA jest znana z pochłaniania firm, które pasują do jej planów, ale w tym przypadku wymagałoby to decyzji strategicznej i... oczywiście wielkiej sumy pieniędzy"
|
moim zdaniem to powinno być na odwrót ;)
to może SIS i CYRIX ? może Intel i Intel :-D |
Moim zdaniem amd jest za drogie dla nich, tak tanio by sie nie sprzedali, a co do procesorow via to powiedzmy szczerze to zlom, robia tylko dobre chipsety na plyty glowne nic poza tym.
|
Cytat:
pozdrawiam:) |
Jest to całkiem prawdopodobne, w szczególności kiedy AMD w obecnym czasie przeżywa dość poważne problemy finansowe.
|
nie mogę sie powstrzymać... kąśliwego komentarza... który mam nadzieję nie wywoła kolejnej sprzeczki... ||
Intel R-U-L-E-Z |
Cytat:
AMD Rulez |
Cytat:
Kurde nie wytrzymam !!! INTEL R U L E Z ;) |
MOTOROLA RULEZ !!!MOTOROLA RULEZ !!! MOTOROLA RULEZ !!!MOTOROLA RULEZ !!! ta od nadgryzionego jabłuszka ofkors.
|
Cytat:
ale Ci sie chciało :-) |
Ja tam lubie mimo to firme AMD, nawet jak bedzie VIA AMD :)
|
Nie będzie tak źle, AMD napewno jeszcze będzie się miało dobrze, a VIA przejmowała na razie producentów procesorów najniższej wydajności.
|
Cytat:
|
Nie sadze zeby do tego doszlo. A jak dojdzie to nie bede zadowolony.
Tez sie nie moge powstrzymac:-D :-D AMD RULEZZZZZZZZ |
AMD nie przezywa problemów finansowych - tylko jego oddział odpowiedzialny za procesory który jest na granicy opłacalności...
Co za problem, więc, by VIA wykupiła nierentowny oddział, lub prawa do patentów, lub pakiet kontrolny? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:33. |