![]() |
Hasło Sieciowe - >????<
Ilość załączników: 1
Witam !
Nie wiem czym jest to spowodowane ale połączyliśmy sie z sasiadem za pomoca sieci lokalnej z której mamy internet i kompy sie widzą i nawet z komputera sasiada mogę "wejść" do udostepnianego przezemnie folderu - niestety nie moge zrobić tego samego z mojego kompa tzn sasiad założył folder do udostepniania i nie zakładał hasła w celu sprawdzenia czy działa - no to próbuje wejsc na ten folder i wyskakuje mi komunikat / zrzut ponizej / czy jest on spowodowany tym ze sasiad ma NTFS a ja FAT32 / Sasiad ma Win2k a ja 98SE / Dodam ze sasiad nie ma ZADNYCH haseł do kompa ani logowania ani zadnych. |
Oj dzieje się tak. Winny nie jest fat czy ntfs, lecz win2k. Ale jak to zlikwidować to nie wiem.
|
pod xp działo się tak i czasami wystarczy włączyc własnie hasła i po chwili wyłaczyc zwykle pomoagało
|
Cytat:
A mozesz łopatologicznie wyjasnić jak to sie robi pod Win2k bo sasiad ma na dodatek wer ENG i sie za bardzo w tym wszystkim połapac nie moze ! PS: Dziwne ktoś mówił ze jak na jednym kompie jest NTFS a na drugim FAt to sie nie bedą widziec /? |
Już pisałem o tym wczesniej, ale miałem taki sam problem w identycznej konfiguracji. Hasłem okazało się jakieś stare hasło które wprowadziłem kiedyś na komputerze z win98. Niestety nie pamietam do czego to było hasło.
Jezeli wprowadzałeś kiedykolwiek i jakiekolwiek hasło to sobie je przypomnij. PS. Bez problemu komputery widzą zawartość swoich dysków niezaleznie od tego że jeden to NTFS , a drugi FAT32. |
ciekawe jakby spróbować złamać to hasło takim fajnym programem, który był, a może jeszcze jest na www.maciekh.prv.pl
Ciekawe co by podal ten program. :) Dodam, że łamie hasło "od reki". |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam !
Przepraszam najmocniej mój bład - http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...hlight=Has%B3o Dzięki ! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:20. |