![]() |
Wazne I To Jak Holera!!!!!!! Do Moderatorow I Nie Tylko!!!!
Siema wszystkim tu HelpMAN!!!!
otuz nie wiem jakims sposobem ale przed chwila wszedlem na forum zeby poczytac sobie to i owo!! a tu takie jaja ktorych nie da sie wytlumaczyc otoz!! wchodze na POST napisany przez "lopusa" na temat TEAC 48x i czytam sobie czytam i mysle a sprubuje dac odpowiedz a tu sie zaswicilo ze zalogowany jako : skybridge wiec nie wiem dlaczego ale teraz to wyszedlem na jakigos HACKERA ale nie dla mnie to troche dziwne bo przyjdzie kiedys ktos i kliknie odpowiedz a dojdzie do tego ze zaloguje sie jako ktos znany (np. Master albo sam Majonez) wiec Moderatorzy sprawdzcie to bo nie wiem jak mam to udowodnic ale z tego co widze to ten "skybridge" jest nowy na forum i wyjdzie na to ze to ja sam i zalozylem nowe kotno zeby sobie z Was jaja porobic ale jak mowie Dalem odpiwiedz a ty pokazalao sie zalogowany jako : skybridge bo to moze byc jakas "dziura" na tym forum!!!!! pozdrv HelpMAN |
Witam !
To forum ma pełno dziur ja sie własnie mecze jak odkręcić pewną sprawe o której wiedza tylko trzy osboby jak sobie nie poradze to moderator ma kłopot ja w konsekwencjach pewnie tesh wiec do roboty ............ |
HelpMAN
wiec widze ze mozna tu ladnie pokrecic ale ja sie w to nie bawie wiec ja tylko mowie o jednej z nich !!! :-D i jest nawet ciekawa!! |
ja ostatnio zalogowałęm się jako reksio ( chyba), ale zaraz się wylogowałem....Faktycznie dobrze by było wypuścić jakiegoś patcha dla userów z oznaczeniem jako krytyczny:-)
|
Witam !
Ja tesh sie nie bawie w takie swinstwa to wyszło niechcacy i przez przypadek ... to razem znaleźliśmy jush dwie USTAERKi!! |
HelpMAN
ale czego akurat mi sie to musialo przydarzyc?? fuck ja to mam szczescie!! |
Witam !
Uff udało się po szczegóły zaraz pogadam z jakimś moderatorem bo dziura jest taka ze mozna ładnie napsuć ... |
A mi czasami wyskakuje napis jak chce odpowiedzieć na jakiś post, że nie jestem zalogowany albo moje konto zostało zablokowane. Coś jest nieteges.
|
Cytat:
pozdro |
ej qrde! to ja jestem skybridge i nie umieszczałem tu zadnych postów jak narazie wiec niezły syf my tu mamy moi drodzy!!!!
pozdro |
Ja mam IE 6.0 i się dzieją jakieś cyrki.....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja tez mam IE 6 ale dzisiaj chcialem np skasowac wiadomosc i napisalo mi ze chce skasowac nie swoje i nie da rady.
|
Druss nie mozna juz kasowac swoich postow:(
Tzn mozna wyslac takiego maila z prosba o skasownie do Tych na gorze8) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:15. |