![]() |
...tak, mam wlaczone wsio :)
|
... rozumiem, że całe to oprzyrządowanie (aspi, 4in1, DMA włączone) wykonałeś ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Stary, czy czytasz moje odpowiedzi ?!?! NA SWIERZO POSTAWIONYM SYSTEMIE MAM TEN PROBLEM !!!! :P Plyta ASUS jakas tam 333 (hehe...) Athlon 1600+XP, Radeon 9000, 256 DDR, LG X40 |
Cytat:
podaj wiecej wiadomosci odnosnie PieCa jaki procek, grafa, dysk, wypalarka to sie pomysli dalej:) |
Cytat:
|
Masz napisane wyzej NA SWIERZO POSTAWIONYM SYSTEMIE - czystym, czysty rejestr... dokladniej sie chyba nie da :) ;)
|
Cytat:
|
W moim przypadku usuniecie Clona nic nie daje, gdyz taki BLAd wywskakuje na swiezo postawionym systemie :(
|
ja mialem podobny problem, wina lezala po stronie... gry Age Of Empires (wiadomo Szaj$o$oft) ktora jak sie zaistalowala to cos niezle mieszala usuniecie gry niedawalo rezultatu, pomoglo dopiero wywalenie clona wraz ze wszelkimi smieciami co to on tworzyl - znalazlem nawet program do takiej roboty - po tych czynnosciach i ponownej instalacji clona program dzialal juz dobrze :)
A co do samego kernel32 to jest to moj "ulubiony" blad plasujacy sie zaraz za "EAX.... ECX.. (...)" - czy jakos tak (( |
CloneCd 4201 = Kernel32 ??!!
Witam, jak zwykle problem... ;)
Przy probie zrzutu czegokolwiek w/w programem pojawia mi sie w/w blad!!! O co chodzi... helllp :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:09. |