![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym moj komputer nie lubi kobiet najwidoczniej... przy mnie kiedys w nie zrozumialy sposob zawieszal sie sprzet przy dziweczynie... kiedy od niego odeszla, zasiadlem po raz kojeny sprzet byl w porzadku, nie wiem jak to mozliwe ze jej sie zawieszal ? :) |
Cytat:
Zdziwilibyście się, ile kobiet zna się na kompach lepiej od niejednego z nas :) :) |
;)
|
Cytat:
|
moze to był telemonter ? :):):):)
|
Cytat:
Eeeee!!!!! a Ty skąd o tym wiesz?:o |
Cytat:
uważaj Brzuski .. po ostatnio Ci coś kombinowała z połączeniem Tv .. z kompem ? a gdzie bedziesz mecze Wisły oglądał ? |
Cytat:
|
Twoja Żona to wogóle jest zdolna bestia:)
|
A moja Brzuszkowa zaskakuje mnie raz,po raz.Ostatnio rozwiązała problem Sayana wczesniej od moderatorów:P
Musiałem kupić drugi komp,bo były ciągłe wojny:D |
Taki pprzycisk(choc moz enie do konca kompletdostaniesz w kazdym elektronicznym sklepie. zwie sie to wyłącznik chwilowy i kosztuje ok 8 zlotych.
roznie to jest rozwiazane w roznych obudowach, ale jest raczej tak,ze ten przycisk (maly szescienny) montujesz go wiekszej calosci........ Mala rzecz a cieszy!!!! |
Cytat:
|
Kobiety jeszcze potrafią siedzieć na czatach, ale jak zainstalować jave i dlaczego niemożna bez tego wejść na czata to już...i jakimś cudem u mnie przy starcie systemu nawet gg nie startuje a u lasek z dużo słabszym sprzętem startuje conajmniej 5 komunikatorów-bo przecież muszą być w kontakcie z ...
|
eeehhh tam koledzy przesadzacie, zazdrosnicy z was...
chcialbym miec taka co by mi mogla cos wcisnac...ten przycisk w komputerze oczywsicie :) kobiety znaja sie na kompach, moja siostra na przyklad umie pisac e-maile, okazjonalnie zformatuje twardziela, no ale cos jednak umie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:11. |