![]() |
RobotError
Niweim czemu ale na dysku twardym i na katalogach tworzą mi się pliki typu RobotError.... Hmm co to może być mam Najnowszego NAV 2003 z uaktualnieniami z 6 grudnia. A te problemy mam już od ponad 9 miechów... ni epomaga format i zmiana systemu a dodam iż dawniej tego niemiałem .... MA ktoś jakąś idee ?:(
|
to jest jakis log... z jakiejs aplikacji chyba ?
ty nie masz notebooka czasami ? co jest w tym pliku? umieśc go w załączniku? patrzyłes jak często się zmienia / uzupełnia no wiesz data i godzina ... |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Niewiem czy z aplikacjii Plik dołączam Niewiem jak często właśnie ... Zauważyłem że plik jest też w katalogu NERO i zapisane są tam godziny zresztą sami sprawdźcie. Noi jeszcze jedno jest tam też plik MemoryLogFile |
ten plik robi się tylko w kat. nero ?
czy bezpośrednio na c: ? Ustaw go na read-only... ciekwe co się stanie czy go usunie i zapisze nowy czy pozostanie nie zmieniony ? |
Spox ustawiony. I nietylko w nero ale w dokumentach użytkowników (win 2000) iw katalogu głównym dysków (c,D)
|
|
OK zgadza się ale to działa na każdej przeglondarze ...... Hmmm.... ale skoro to jest nieszkodliwe ......NIECHCE TEGO !!!!!!!!!!!!
Dzięki za pomoc LEWAP !;) |
To co to właściwie znaczy bo też mi to się pojawia.
Myślałem że to od nero pochodzi. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:30. |