![]() |
TEAC 516 EB problem z firmware
Mam nagrywareczkę jak wyzej niestety nie mogę w niej zmienić firmware'u wyskakuje mi komunikat że nie odnaleźono napędy .
Wydaje mi sie że wszystkie instrukcje z pliku readme wykonuję prawidłowo. Mój system to win 98 se pl celeron 900 chipset via dysk seageta 80Gb Nagrywarka pracuje jako master na drugim kanale podpieta nowym kablem ata100 |
Jak zmieniasz bios to wyłącz DMA, a potem ponownie włącz jak zainstalujesz.
|
Cytat:
|
Witam. Mam tą samą nagrywarkę i pół godziny temu zmieniłem
bios na 1.oj.Bez problemu ,cała operacja trwała może 15 sek. System 98 SE. Ciekawe dlaczego ty nie możesz? Pozdrawiam. Zyga |
Cytat:
Pozdrawiam |
Witam !
Po pierwsze-czy Twoja nagrywarka pracuje poprawnie tzn. odtwarza i nagrywa płyty a system ją widzi czy w ogóle nie pracuje poprawnie. Odpowiedz prosze. Zyga |
Cytat:
ja bym jeszcze zapytal z jakiego biosu na jaki upgradeujesz pzdrwm Nikita_Bennet |
Cytat:
Pozdrawiam |
Witam !
No to ,opisz pokrótce jak wyglądała u Ciebie operacja zmiany biosu. Pozdrawiam Zyga |
Cytat:
a/ skąd masz firmware??? b/ po co to robisz??? |
Dorzucam pytania 2:
a/ skąd masz firmware b/ po co to robisz *********************** Witam! Byłeś szybszy.To miały być dwa następne pytania.!!!:-D Jeżeli wszystko jest ok. to po co zmieniać. Pozdrawiam Zyga |
Cytat:
POZDRAWIAM. |
Witam !
Nie chcę być złośliwy, ale jeżeli w ten sposób będziemy "rozmawiali" i w tym tempie, to obawiam się że w tym roku do niczego nie dojdziemy. Nie napisałeś żadnych konkretów. Pozdrawiam 8-) Zyga |
Cytat:
|
Witam !
No to ,opisz pokrótce jak wyglądała u Ciebie operacja zmiany biosu. Pozdrawiam Zyga Powtórka pytania z 13.12. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:34. |