![]() |
... a bramkę dla Schalke strzelił jakiś Japończyk, jak on się nazywa ... aha już wiem Haj-To.
|
!!! WIDZEW gratuluje Wiśle !!!
mam nadzieje ze bedziecie grać tak dalej... ...ale w Pucharze Polski dacie nam wygrać... |
Dodam swoje :cool:
Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon, Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż. Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub Zwycięży Gwiazda Biała, Nasza Wiślacka brać, Zasługa to niemała, Tych co umieją grać. Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub Wierny swojej drużynie, znów przyjdę na jej mecz, i smutek z serca zginie, troski odejdą precz. Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub Nawet jeśli przegrywasz, To musi krótko trwać, Bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać. Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub Pozdrawiam Zetoxe Krakowiaka:) |
na mecz niestety nie patrzylem - studia - ale moi koledzy bardzo sobie chwalili
podzwiam te druzne za upor - i za ukaranie Shalke na ich wlasnym stadionie :) |
Ja im wyskreczuję Sto lat...:-D
Na taką piłkę chce się patrzeć:) |
Re: YO ! YO ! YO!
Cytat:
|
Ja wiedziałem że tak będzie! Jednak postawiłem na skromne 2:1 dla Wisły. Teraz to już tylko, byle do wiosny.
|
YO ! YO ! YO!
No nic nie wiadomo jak będzie dalej, bynajmniej oby jak najlepiej i nadal wyników 4:1 dla WISŁY aaa hajto jak się pojawi szmaciarz w PL to osobiście mu w szczęke przywale że będzie miał co drugi ząb wystąp!! disco-polowiec jeden qrde!!
|
... jako rodzony Krakus chodzę dumny z głową w chmurach 8-) 8) :) :cool:
|
Nic dodac nic ujac wynik sam mowi za siebie :)
|
ladny meczyk ciekawy jestem dalszych postepow!
|
Cytat:
ja tam wole żeby Kasperczak . budował dalej wisłe :) jakby nie sprzedali żadnych zawodników zimą. (+małe wzmocnienia) to jeszcze tylko 4 drużyny (wedle moich obliczeń) i mamy w Polsce PUCHAR UEFA :) a moim zdaniem i tak największą kariere z piłkarzy grających teraz w Wiśle zrobi Kalu Uche uważam go za człowieka od czarnej roboty (bez poglądów faszystowskich). |
Tak to jest taka piłka jaką lubie;)
ja zaproponuje KASPERCZAK NA TRENERA REPREZENTACJI POLSKI! Jakby to on nim został byłbym bardzo szczęśliwy! |
A następny bedzie Liverpool i też dostanie niezłe baty bo Dudek bedzie na ławce a Wiślacy ukarzą Kircklanda
|
Wisełko tylko trzymaj tak dalej było super
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:28. |