![]() |
Panowie Moderatorzy co jest z emailami?
Powiedzcie co sie dzieje z tym forum? Inni koledzy wcześniej mieli różne dziwne przypadki z logowaniem i takie tam , ja natomiast
od wczoraj nie dostaję powiadomień na meila o nowych postach z dyskusji , w których zabierałem głos, jak również żadnych powiadomień o dyskusjach, które sam rozpocząłem. Raczej nie lubię pisać o byle czym ale w tym przypadku byłem zmuszony. Wybaczcie i czekam na poprawę sytuacji. Dodam iż moja skrzynka działa w 100% sprawnie. |
zobacz może sie coś spieprzyło(pomieszało) w profilu.
zajrzyj tam i zobacz czy wszystko jest odpowiednio zaznaczone :) |
U mnie wszystko dziala
Wlasnie dostaje caly czas maile z powiadomieniami wiec to nie jest wina forum. Sprawdz czy cos nie przestawiles w Profilu |
sprawdzałem w profilu trzy razy i wszystko jest ok. Juz sam nie wiem co o tym mysleć? Oczywiśćie powiadomienie o Waszych postach też na skrzynkę nie dotarło!
Jestm załamany bo to była wielka wygoda dla mnie.:'( |
cdrinfo postfix/nqmgr[16245]: B513D13E9A: to=<misz_masz@dolsat.pl>, relay=none, delay=0, status=deferred (Name service error for dolsat.pl: Host not found, try again)
Pozdrawiam Misiek4 |
Dzięki!!
Już zacząłem pisać list intencyjny do mojego admina , zobaczymy co z tego wyniknie. |
No tak na dolsacie mieli awarię servera pocztowego ale jak na razie poprawy sytuacji nie widać! Zaczynam sie irytowć..........na tę całą
sytuację.( (( (( (( (( (( (( (( ) |
Przepraszam Panów Moderatorów za zaistniałą sytuację. Faktycznie wina leżała po stronie mojego providera to On coś nakopał z serverem pocztowym, lecz już wszystko działa OK. Pozdrowienia.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:42. |