![]() |
Cytat:
|
Tak jest Identities dalej i tam sa wszystki twoje posty , przyczym jezeli formatowales partycie lub dysk to mozesz zapomniec o swoich postach.Ale jezeli przeinstalowales tylko outloka to plik ten musi byc na dysku , a wtedy musisz jak juz ktos wczesniej powiedzial znalezc go i podac w outloku gdzie on sie znajduje.
zeby uniknac w przyszlosci takich niespodzianek musisz w kluczu HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\WAB\WAB4\Wab File Name zmienic miejsce swoich adresow np.na innej partycji , przyczym wpierw musisz ten plik z C: skopiowac w dowolne miejsce.To tyle tyt.adresow a jezeli chodzi o posty to bardzo proste w samym outloku w opciach podajesz bezpieczny aders gdzie maja byc gromadzone twoje posty .pozdrawiam |
w microsoft outlook jeżeli są tożsamości to powiiny być podobnie jak w outlook express czyli menu->plik->przełącz tożsamość ... ewentualnie -> tożsamości jeżeli chce się je edytować / zobaczyć
jak nie ma to włącz pomoc i w indeksie wpisz tożsamości... może coś tam będzie |
dokłądnie tak ale najprawdopodobniej przełaczyła sie tożsamosc - i mam od razu pytanie gdzie w outlooko 2000 ( z offica 2000) przełacza sie tożsamosci bo chyba oslepłem i znalesc nie moge wogóle tożsamości
|
już tylko dla porzadku dodam, ze poczta domyslnie przechowywana jest w :
Windows\dane aplikacji\identities\ i taki forder z cydrami i literkami. Moze poprzednio miales gdzies poczte przekierowana w inne miejsce i daletego nie moze ci znalezc, albo automatycznie uaktyalnil sie Outlook. W kazdym razie znajdz folder i zaimportuj wszystko i bedzie po klopocie |
może jakimś sposobem ??? dodała ci się inna tożsamość... spróbuj przełączyć
zobacz do folderu przechowywania czy nie ma czasami 2-óch katalogów, a w tymdrugim może jest zaginiona poczta... musiałbyś wówczas przełączyć outlooka na ten stary... |
Problem z Outlokiem .Ważne !!!
Miałem zwis kompa , po restarcie sprawdzam pocztę a tam nie ma listów w przegródce "skrzynka odbiorcza" , jest tylko list od "Zespołu Microsoft Outlok - Zapraszamy " - tak jakbym dopiero zainstalował outloka!!! .Nie wiem gdzie podziały się te listy , może komuś się już coś podobnego przytrafiło , wie jak te listy można odzyskać ? no bo mnie juz ****ica bierze ponieważ miałem w tych listach bardzo ważną wiadomość którą muszę odzyskać .
Z góry dzięki za pomoc :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:48. |