Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   2002 CD Eject 2.2 (https://forum.cdrinfo.pl/f2/2002-cd-eject-2-2-a-13797/)

brzuszki 15.12.2002 20:37

Kolega Cyberbombk pyta,czy mam ten program zarejestrowany - nie.
Nawet nie szulałem serialu,bo to chyba niczego nie zmienia.
U mnie wersja niezarejestrowana chodzi spoko:)
Ale jeśli rejestracja coś zmienia,to bede poszukiwał.

CyberBobmk 14.12.2002 00:43

Cytat:

remix napisa***322;(a)
widzicie ze ten program jest w wersji 2.2 !!!! co w takim programie mozna ulepszac przez nowe wersje? to chyba tylko pic na wode
Sama zasada programu sie nie zmienila, ale sa pewne ulepszenia...Jednak masz racje, nie zaplacilbym za taki program...Tak jak juz ktos napisal: wystarczy nacisnac guzik :)

BTW. Jak mozna za takie cos chciec kase, wydaje sie to smieszne w obliczu takiego OpenOffica, ktory jest darmowy! Co o tym sadzicie?

Remix 14.12.2002 00:27

widzicie ze ten program jest w wersji 2.2 !!!! co w takim programie mozna ulepszac przez nowe wersje? to chyba tylko pic na wode

CyberBobmk 14.12.2002 00:18

Cytat:

Misiek4 napisa***322;(a)

wymyslili - pare lat temu dostepny byl cd-rom teac'a x6 ze zmieniaczem na 5 plyt - kiedys chcialem go kupic dla wlasnej wygody - ale byl za drogi na tamte czasy... :|

Pozdrawiam
Misiek4

Fajnie byloby miec piecyk, do ktorego mozna naraz wlozyc 5 sidikow...Ale ile by to kosztowalo ;( Moze w przyszlosci...

Pozdrowienia,

Laser 13.12.2002 00:43

Cytat:

Misiek4 napisa***322;(a)

wymyslili - pare lat temu dostepny byl cd-rom teac'a x6 ze zmieniaczem na 5 plyt - kiedys chcialem go kupic dla wlasnej wygody - ale byl za drogi na tamte czasy... :|

Pozdrawiam
Misiek4

Witam !

Czyli nieopłacalne ....

Misiek4 13.12.2002 00:42

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Chmm dziwne ze jeszcze nie wymyślili nagrywarek/cd-romów ze zmieniarką płyt / coś jak w samochodowym sprzęcie audio / podejrzewam ze dalo by sie to wymyslic tylko jest to poprostu zbyteczne /nieopłacalne.

Pozdrawiam
Misiek4

Laser 13.12.2002 00:22

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)

A co - masz jaki poręczny progsik? :-D

Witam !

Chmm dziwne ze jeszcze nie wymyślili nagrywarek/cd-romów ze zmieniarką płyt / coś jak w samochodowym sprzęcie audio / podejrzewam ze dalo by sie to wymyslic tylko jest to poprostu zbyteczne /nieopłacalne.

brzuszki 13.12.2002 00:06

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Witam !

Ok ale zostaje jeszcze problem zmiany nosnika napędzie !!!!:-D

A co - masz jaki poręczny progsik? :-D

Laser 12.12.2002 23:54

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
A ja mam i se chwalę,bo muszę się schylać do nagrywary - a ten mi otwiera,zamyka,zamyka,otwiera - i giciojest:cool:
Witam !

Ok ale zostaje jeszcze problem zmiany nosnika napędzie !!!!:-D

brzuszki 12.12.2002 23:46

A ja mam i se chwalę,bo muszę się schylać do nagrywary - a ten mi otwiera,zamyka,zamyka,otwiera - i giciojest:cool:

CyberBobmk 12.12.2002 21:10

Cytat:

eko napisa***322;(a)
nic prostszego... to widze leniwy jestes jak ci sie reka do cdeka nie chce siegac :P
:):):) sama prawda ;)

eko 12.12.2002 10:26

nic prostszego... to widze leniwy jestes jak ci sie reka do cdeka nie chce siegac :P

CyberBobmk 11.12.2002 23:44

CD Eject C.D.

Cytat:

remix napisa***322;(a)
ja tez o tym nie slyszalem :( to cos do wysuwania tacki w cd-romie? :-D jesli tak to uzyj przycisku na przednim panelu 8)
masz racje :) ten programik siedzi sobie na pasku i otwiera tacke...a co do naciskania przycisku to ;), to tak jakbym powiedzial: po co Ci CloneCD kup sobie oryginal :) A co do tego CD Eject'a to odinstalowalem, i napisalem w Delphi wlasny programik do wysuwana tacki...

Pozdrowka,

Laser 11.12.2002 17:06

Re: 2002 CD Eject 2.2

Cytat:

CyberBobmk napisa***322;(a)
Uzywa ktos z was tego programiku??? A moze znacie jakies lepsze progsy tego typu???
ThX !

Witam !

Jeśli dobrze kojarzę to jest to taki mały program który laduje się do paska i mozna z niego otwierac i zamykac wszystkie tacki CD.

Ja takiego cuda nie uzywale nigdy a jak jush to jest ta opcja dostepna w najnowszym ClonCd 4.2.0.2 i działa BDB.

Pozdrawiam.

Remix 11.12.2002 16:54

ja tez o tym nie slyszalem :( to cos do wysuwania tacki w cd-romie? :-D jesli tak to uzyj przycisku na przednim panelu 8)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:18.