![]() |
Kolega Cyberbombk pyta,czy mam ten program zarejestrowany - nie.
Nawet nie szulałem serialu,bo to chyba niczego nie zmienia. U mnie wersja niezarejestrowana chodzi spoko:) Ale jeśli rejestracja coś zmienia,to bede poszukiwał. |
Cytat:
BTW. Jak mozna za takie cos chciec kase, wydaje sie to smieszne w obliczu takiego OpenOffica, ktory jest darmowy! Co o tym sadzicie? |
widzicie ze ten program jest w wersji 2.2 !!!! co w takim programie mozna ulepszac przez nowe wersje? to chyba tylko pic na wode
|
Cytat:
Pozdrowienia, |
Cytat:
Czyli nieopłacalne .... |
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
Cytat:
Chmm dziwne ze jeszcze nie wymyślili nagrywarek/cd-romów ze zmieniarką płyt / coś jak w samochodowym sprzęcie audio / podejrzewam ze dalo by sie to wymyslic tylko jest to poprostu zbyteczne /nieopłacalne. |
Cytat:
|
Cytat:
Ok ale zostaje jeszcze problem zmiany nosnika napędzie !!!!:-D |
A ja mam i se chwalę,bo muszę się schylać do nagrywary - a ten mi otwiera,zamyka,zamyka,otwiera - i giciojest:cool:
|
Cytat:
|
nic prostszego... to widze leniwy jestes jak ci sie reka do cdeka nie chce siegac :P
|
CD Eject C.D.
Cytat:
Pozdrowka, |
Re: 2002 CD Eject 2.2
Cytat:
Jeśli dobrze kojarzę to jest to taki mały program który laduje się do paska i mozna z niego otwierac i zamykac wszystkie tacki CD. Ja takiego cuda nie uzywale nigdy a jak jush to jest ta opcja dostepna w najnowszym ClonCd 4.2.0.2 i działa BDB. Pozdrawiam. |
ja tez o tym nie slyszalem :( to cos do wysuwania tacki w cd-romie? :-D jesli tak to uzyj przycisku na przednim panelu 8)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:18. |