![]() |
po pierwsze nie mam drugiego napedu, a po drugie nie mam juz tamtych plytek...
|
Cytat:
|
dokladnie to jest kilka plikow, jeden ma 740 mb, drugi 770 mb a trzeci tez jakos 760 mb. wszystkie byly uprzednio na CD na ktorym zajmowaly po 699 mb. "rozrosly" sie nie tylko na moim twardym, na innych tez. ale koles ktory je poprzednio nagrywal na CD na pewno nic specjalnie nie kombinowal. on po prostu nie wie o co chodzi. zakladam wiec ze to ja nie umiem czegos ustawic i dlatego sie pytam co mam do cholery zrobic. u siebie max moge ustawic 90 min. juz spapralem 2 plytki.
|
niech będzie, że jestem upierdliwy, ale...
ile ma ten plik 732000000B, 732000kB czy 732MB? bo chyba nie rozumiem tej batalii. |
no dobra, mam kupowac plytke za 5 zl? Nagrywalem na Dysanie z predkoscia 4x (chyba nie za szybko?)co to jest to nero cd speed?
|
nadal mi się wydaje, że 732000000B powinny wejść na 81:45...
|
Cytat:
|
Ja mam ustawione na 99 minut i 59 sekund i mi nadpala i wszystko chodzi
|
no i dupa. zrobilem tak jak pisaliscie, plytka sie nagrala ale nie da sie jej w odtworzyc. wiec to nie jest chyba dobry sposob
|
Na końcowej zakładce, gdzie ustawiasz parametry nagrywania (predkosc, itp) masz do wyboru Track At Once i Disc At Once
|
-
po pierwsze to u mnie nie da sie nastawic wiecej niz 90 min, po drugie sory ale moze mi ktos wyjasni gdzie sie ustawia Disc At Once
|
JAK NADPALIC
Mialem taki sam problem ale go rzowiazalem. Nastawiasz na 99 min. NAstepnie ustawiasz na jedną sesje oraz ze ma zamknac sesje. Tryb zapisu ustawiasz na Disc At Once. Na poczatku pojawi sie komunikat ze nie da sie nagrac ale za 3 sek pojawi sie nastepny czy uzyc overa i wtedy kilasz na TAK i nagrywasz. Milego nagrywania zycze
|
Re: tak,ale...
Cytat:
Hehe ktos ten plik z filmem wrednie zabezpiczył / metoda zwana DUMMY FILES / czy jakoś tak polega na tym ze np plik który ma 1 Mb na dysku twadym zajmuje 100MB itd. .... Rada zmien dostawcę filmów. |
na divx, ale to nie chodzi o pojedynczy przypadek, zdarza mi sie to non stop.
|
VCD?? Jaka była długość pierwotna filmu?
DIVIX?? :cool: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:55. |