![]() |
jaki model nagrywarki kupic?
nie orientuje sie w mozliwosciach wypalarek, ktore sa najlepsze jesli chodzi o lamanie zabezpieczen safedisc czy securerom, a dodatkowo maja dobra korekcje bledow przy odczycie porysowanych plyt cd?
podpowiedzcie pozdrawiam |
witam
Jedno jest pewne nie kupuj RICOHA :)
|
....prosze, użyj opcji SZUKAJ, znajdziesz, posty "co kupić" są tak częste jak .... no są częste! :)
|
Słyszałem że NEC ma problemy z overburningiem.
|
Re: witam
Cytat:
A to czemu bardzo dobre nagrywarki tylko czasami nagrywac na niektórych płytkach nie chcą.;) :-D ;) |
Ja Ci polecam Teac CD-W548EB lub LiteOn LTR-52246S wedlug mnie to dwie nagrywary godne zakupu... no oczywiscie jak masz wiecej kasy to mozesz kupic PLEXTOR'a ale po co?
zarowno ten model Teac'a jak i wszystkie LiteOn'y kopiuja zabezpieczone plyty :) a korekcja bledow wysmienita... poczytaj testy na stronie glownej 8) |
Ja tam bym bral jakiegos LiteOna :)
polecam takze recenzje sprzetu na www.cdrinfo.pl :) |
Ja proponuje kupić TDK Cyclone48/24/48 lub LiteON 52/24/52 8)
|
KUP ASUSA
Najlepsza nagrywarka to Asus 40/12/48 BOX Nie kupuj zadnego syfu typu Liteon czy LG
|
jabym proponowal albo litka albo teaca.chyba ze chcesz miec naprawde dobra nagrywarke to kup sobie plextora.
Al epowiem tak naprawde ze powinienies sobiue porownac nagrywarki na stronie glownej.przeciez tam sa opisane wszystkie. |
Re: KUP ASUSA
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kup LiteOn - boisz sie powiklan?
I tak masz gwarancja na rok albo na dwa - a za dwa lata to i tak bedziesz juz mial palnik DVD. Ja polecam litka tani i dobry sprzet. Ja nie mam ze swoim problemow 8) |
JA polecam liteona 52/24/52 kupilem sobie taka i jestem w 100% zadowaolony jest szybka i pali x52 na plytkach max x40 bez blednie (sprawdzone scandiskiem w nero) POZDR
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:39. |