![]() |
oszkukać "zamknięty CD"
Mam pytanie do szanownych forumowiczów:
Czy ma ktoś, lub zna nazwę programiku który "oszukiwałby" programy nagrywające i pomimo iż wcześniejsze nagrywanie płyty było porzeprowadzone z opcja "zamknij CD" można było coś jeszcze na niej nagrać. Czy może istnieć coś takiego? |
Re: oszkukać "zamknięty CD"
Cytat:
|
Re: Re: oszkukać "zamknięty CD"
Cytat:
jak ktoś zna coś takiego to niech się podzieli infem. |
nie rozumiem tylko po co tak robic? przeciez cena plytek (jak narazie - od stycznia podobno ma sie zwiekszyc) jest bardzo niska. Mozesz uzywac tez plytek cd-rw nie sa tez az tak drogie...
za bardzo chcesz kombinowac ps. nie slyszalem nigdy o takim wynalazku |
Cytat:
Ps. i nie chodzi mi o zastępcze wykorzystanie np jako tapety czy bombki choinkowe. :) |
Z tego co wiem nie da sie tego zrobic, ze wzgledu na informacje jaka jest zapisywana podczas zamykania nosnika ....
informacja ta mowi ze plyta nie "jest nagrywalna"... Poczytaj o tym co to jest TOC itp...to sam to wydedukujesz:-) |
obawiam się, że jest to niemożliwe... :'(
musisz tą stertę płytek powiesić na ścianie ;p |
BTW. Ostatnio pojawiła się w ECDC 5 taka fiszka przy trybie Disk At Once - "zostaw płytę otwartą". Czy ktoś próbował nagrać powtórnie coś takiego, bo do tej pory tryb DAO oznaczał definitywne zamknięcie płyty a tu taka "surpriza"? 8-)
|
Cytat:
|
A widzieliście taką opcję w Nero 'Ponowne otwarcie ostatniej sesji'? Ale to chyba dotyczy tylko płyt cd-rw. Próbował się ktos tym bawić??
|
Re: oszkukać "zamknięty CD"
Cytat:
np w Nero mozesz otworzyc zamknieta plyte opcja znajduje sie tam gdzie sa opcje do fomratu plyt rw |
Cytat:
ja sie bawilem ... |
Cytat:
"Wybierz tę opcję aby utworzyć specjalny dysk CD zawierający wielokrotną sesję "Disk at-Once" (multiple Disk at-Once Sesion). Ten tryb jest także znany pod nazwą "Sesion at Once"" :o - moje wolne tłumaczenie z angielskiego. Co to jest za cudo i do czego to służy i z czym to się je? |
Cytat:
u mnie na scianie juz wisi sporo plytek i calkiem niezle sie to prezentuje 8-), Polecam :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:18. |