![]() |
Hp 656c
Czyktoś wie jak sprawdzić poziom tuszu w zbiorniczkach ?
Może jakiś programik czy coś bo w orginalnym oprogramowaniu tego nie ma :( |
Dziwne. Może jeszcze do tych drukarek nie zrobili wskaźnika. Ja mam hp930c i w panelu sterowania mam nażędzia do drukarki czyszczenie i takie tam i między innymi wskaźnik poziomu tuszu. Po napełnianiu czasem lubi źle pokazywać. Aha może też nie pokazywać bo w tych kadridżach co masz może nie być czujników
|
Cytat:
Ja mam 920 i te wskażniki sa do kitu - po wydrukowaniu paru kartek kardridz z czarnym tuszem wg programu pokazującego jego stan był prawie pusty. Wyciągnąłem kartridz włożyłem ponownie i znowu pełny ... |
Mi pokazywał dobrze. Tylko po napełnieniu kadridża musiałem pare razy wyjąć i włożyć żeby zaskoczyło. Póżniej było już ok.
|
Re: Hp 656c
Cytat:
|
Używam wskażnika nie tylko po pierwszym napełnienu. Pozatym jak się umiejętnie napełnia to nie ma problemów. Jak widzie jak inni napełnieją kadridże to ręce opadają.
|
Ziele, Laser oraz Druss mają rację też mam 930 czujniki raz działają raz nie, i czasami trzeba pare razy wsadzić i wyjąć:) żeby zaskoczyło.
Siwy_mw - sciągnij sobie może nowszy detonator :) ze strony hp.pl do twojego modelu. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:37. |