![]() |
Nagrywarka Asus 40/12/48
Chciałbym pochwalić nagrywarkę, która mam, a mianowicie Asus 40/12/48 BOX. Jest to super urządzenie, nie ma w ogołe porównania ( oczywiście nie mówie tu o plextorze czy yamaha). Mam pytanie czy uważacie ze jest to owiele lepsza nagyrwarka do LiteOn 52/24/52 BOX.
|
???????????????????/
Witam ! Moim zdaniem ten topic i ankieta nie ma najmniejszego sensu. Wybacz RESPECT DNS |
Ale przyznasz ze jset najlepsza
Cytat:
ASUS JEST NAJLEPSZY |
Re: Ale przyznasz ze jset najlepsza
Cytat:
|
Re: Re: Ale przyznasz ze jset najlepsza
Cytat:
TO JEST NAJLEPSZA FIRMA I NIE MA LEPSZEJ OD ASUSA> A JAK SIE KUPUJEM OEM TO TAK JEST> JAK KUPILEM BOX I JESTEM ZADOWOLONY - JAK CHCESZ KUPOWAC SYF ZWANY LITEONEM TO PROSZE BARDZO - A POTEM BEDZIESZ MIAL PROBLEM Z SUBKANALMI I SBKODAMI |
Travis gadaj zdrów.......TEAC the best!!
|
Cytat:
Misz daj spokój ten gościu ma manię SUBKODÓW I SUBKANAŁÓW - o dziwne nikt nigdy na forum z tym problemów nie miał na żadnej z nagrywarek więc nie wiem tak naprawdę o co mu chodzi. |
Travis jestes tu nowy wiec tylko zamkne topic ankiete
Na przyszlosc zastatnow sie dwa razy zanim cos takiego napiszesz sama ankieta sama w sobie nie jest jakas zla ale styl twoich wypowiedzi jest juz troche nie do przyjecia mozesz lubic lub nawet kochac swoja nagryware ale nie mozesz w ten sposob narzucac swojej opini innym mimo wszystko pozdrawiam i witam na forum lepszych postow na forum zycze |
Co za kacap sie bawil ankieta
Tylko dorwe to rozwale mu twarz albo zglosie sie do moderatora. ASUS JEST NAJLEPSZY I NIE TRUJ MI DUPY BO CI ROZWLAE TWARZ KACAPIE
|
Re: Co za kacap sie bawil ankieta
Cytat:
Prosze bardzo zgłaszaj się do moderatora zgłaszaj byle szybko On napewno jush na Ciebie czejka !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
LAMER!! :D
Cytat:
Lamuchu, lepiej nie pokazuj się więcej na forum, albo chociaz zarejestruj się od nowa. Szkoda mi klawiatury na pisanie...(( |
Re: Re: Co za kacap sie bawil ankieta
Cytat:
|
Cytat:
Majonez nie wykorzystuj władzy do fałszowania ankiet ;):P Ale mimo wszystko gratuluje wygranej :D:D |
Cytat:
Nastepca HelpMAN`a bo tez cos grozi!!!!!!!! :P :D :D :D |
Ale z gościa ortodox. Nie da do słowa dojść. Skoro już wszystko wie i wie najlepiej to dlaczego takie poruszenie robi na forum. A może to jest nowy model agresywnej reklamy by Asus??? (Bez obrazy dla zadowolonych użytkowników Asusa)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:29. |