![]() |
A bywalo sie tu i tam ;-))) Nauka doskwiera glownie ;-)
|
Cytat:
Kurde Plemnik gdzie żeś był jak Cie nie było - gadalismy sobie tutaj pare razu na gg z chłopakami i była wzmianka " ... szkoda że Plemnika nie ma ... " |
No jasny gwint... czlek chwile na forum nie siedzi, awantur nie wywoluje to juz go wyreczaja... ehhhhh...
Ktory to pociachal posty tego... eeee... czegos?? (bo czlowiek to chyba nie jest sadzac z zachowania). noooooo zaraz mi te ciachy kasowac bo do moderatora zglosze :-D :-D :-D A powaznie to szkoda zescie to wycieli bo nawet nie przeczytalem co tez ludek stworzyl. Aha - do powiedzonek roznych proponuje dolaczyc - 'pchaj meble placku' - strasznie mi sie kiedys podobalo :-D :-D :-D |
Re: Re: Re: Re: Re: Do uzytkowanikow
Cytat:
Zresztą nizłe też jest (made by fiskomp) "tnij bazie" :-D No i zawsze mi się podobało: "pallant corrway match" :-D PS. Majonez uważaj na tych moderatorów, bo dostaniesz banana :-D :-D :-D |
Majonez, jesli jeszcze ktos ci sie narazi to napisz jeszcze jedno
"Turlaj babola" :D||:D|| |
Re: Re: Re: Re: Do uzytkowanikow
Cytat:
co do mojej wypowiedzi to sie wnerwilem ja do goscia spokojnie bo nowy a on z jakimis epitetami do mnie wyskakuje i jeszcze na dodatek moderatorem straszy niekumaty ale juz bedzie spokoj ;) |
Re: Re: Do uzytkowanikow
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do uzytkowanikow
Cytat:
Nie mi chodziło oto czy to powiedzonko nie zostało uzyte przez majoneza w poscie dot T. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do uzytkowanikow
Cytat:
|
"Turlaj dropsy" by Majonez
|
Re: Re: Re: Re: Re: Do uzytkowanikow
Cytat:
Czy to przypadkiem nie było w jednym z postów dot ŚP Travisa - tak czy inaczej zapisane ! |
Re: Re: Re: Re: Do uzytkowanikow
Cytat:
|
Re: Re: Re: Do uzytkowanikow
Cytat:
Witam ! Dopisać do słownika odzywek malo popularnych:-D |
Wcale mu sie nie dziwie...
Mielismy troche pracy przez tego Travisa (( Na szczescie tacy nie trafiaja sie czesto :) |
Re: Re: Re: Do uzytkowanikow
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:50. |