![]() |
pobilem sie z kolesiem bo sluchal walkmana na wykladzie..
akcja taka..koles wlaczyl walka na caly regulator tak ze cala sala go slyszala, a wykladowca go zignorowal - olal, ja sie wkurzylem i powiedzialem mu zby to wylaczyl bo mu sprawie manto...niestety jak siedzial to wygladal przecietnie, ale jak wstal to dosiegalem mu do ramion, wiekszy i szerszy, slowem, zle ocenilem przeciwnika...skonczylo sie to dla mnie rozbitym nosem, poplamionuymi ubrankami i bolem szczeki....niestety ani rrazu go nie trafilem bo mial rece jak wiosla wiec tzrymal mnie daleko, pozatym po pierwszej lucie odechcialo mi sie walczyc :), najgorsze to to ze zrobilem to w budynku po wyjsciu z sali i przy wszystkich, nawet wykladowca widzial...
moze cos o przyczynach, teraz jestem na pierwszym roku na polibudzie i przychodzi tam bydlo, nie szanujace ani wykladowcow - sami to powiedzieli ze ten rocznik to koszmar na jawie - ani innych studentow. oprocz tego jestem na 4 roku na innym weydziale i juz jestem tzw stary wyjadacz - i moze to tez mialo wplyw na moja reakcje. mam ich wszystkich olac czy co, dobrze postapilem czy zle?? czy sadzicie ze sie cos zmieni n uczelini?? PS jak wyjalem kose to koles sie uspokoil bo by mnie przerobil na zarcie dla psow, potem jeszxcze sobie pogadalismy..ale przyjaciolmi chyba nie zostaniemy :) |
co to ma być?
napisz do Kasi... |
O cholera!!! - znowu pomyliłem forum.:)
PS. Dobrze zrobiłeś - lać chamstwo po ryju, dobrze że nie przylazł na wykład z browarem w ręce i z panienką na ramieniu. Jak mu się wykładu słuchać nie chciało to mógł poczytać jakąś dobrą książkę, a nie przeszkadzać ambitnym. |
Nie wiem po co taki element przychodzi na wyklad jak sie nudzi, wyklady sa przeciez nieobowiazkowe.
|
Brawo!!! Dobrze zrobiłeś jeszcze raz brawo!!!
P.S. Też kiedyś miałem takie zdarzenie tylko że w moim przypadku to ten koleś sięgał mi do ramion (też słuchał walkmana na lekcji)oczywiście oberwał tak że zostałem wezwany do Dyrektora;p |
Bardzo dobrze zrobiłeś!!! Tak trzymać bo tego chamstwa robi się za dużo!!!
|
Takich ziomkow jak on trzeba lac dobrze zrobiles!! 8)
:D :D Tylko szkoda ze to nie ty mu nosa rozwaliles!! ale ogolnie mylse ze wyszedles na odwaznego kolesia i teraz laski beda za toba ganiac!! :P |
ktory to wydzial?...
|
Cytat:
FIODOR Proponuję trochę na siłownię pochodzić. Tak 3 do 5 dni w tygodniu. Trochę odżywek, zapału i czasu. Będziesz maił większe szanse. Kolega z byłej klasy opowiadał mi, że na polibudzie we Wrocku jest jakiś koles od WF-u... na 2 roku, który zalicza semestr jak się podniesie o 40 kg więcej niż się waży. On jest chyba #$#@$@#$, bez sterydów po roku tylko i jeszcze without experience to to nie lza... to było tak na marginesie :) |
Re: pobilem sie z kolesiem bo sluchal walkmana na wykladzie..
Cytat:
A ja naiwniak, sadzilem, ze takie tematy omawiamy w gabinecie u terapeuty! PS: tu masz przynajmniej bezplatnie :-D (ale tez niefachowe te porady:P ) |
dobrze zrobiłes szkoda ze mu łba nie rozbiłes - trzeba chamstwo wypleniac - a na jakiej uczelni sie to zdarzyło ? bo nie zauwazyłem zebys napisał ????
|
nie nie bilem sie...
jednak chetnie poznalbym sytuacje z wlasnych zrodel - co jest mozliwe jesli byla to warszawa i jeden z technicznych wydzialow PW uwaga na przyszlosc a) nie bij sei z kims kto ma rece DUZO dluzsze niz ty b) jesil na dodatek nie wyglada na przepakowanego a jest tylko dobrze zbudowany - to nie zaczynaj pod zadnym pozorem c) wyciaganie 'kosy' moze sie skonczyc tragicznie - dopoki jej nie wyciagniesz ryzykujesz tylko rozbity nos, potem juz duzo, duzo wiecej d) ucieczka z pola walki nie jest chwalebna - ale 'kto walczy i ucieka bedzei walczyl jeszcze nie raz...' i jeszcze uwaga natury ogolnej - obserwuje z przerazniem rozbydlenie mlodszych rocznikow na moim wydziale - i jesli deradacja moralna i emocjonalna (o intelektualnej nie wspomne) bedzie chocby liniowa - to za pare lat nie bedzie co marzyc o przychodzeniu na uczelnie bez broni lub ochrony |
Powoli robi się Ameryka. Tam dużo bachorów(!) nosi broń :) (to tak na marginesie)
|
z waszych wypowiedzi bije optymizm, ale martwi to że skłonni jesteście do takich środków rozwiązywania problemu. spoko, koleś miał dostać bo jest burakiem i głupkiem, ale to nie o to chodzi, aby zniżać się do jego poziomu. generalnie to dobrze, że ludziom jego pokroju się zwraca uwagę i tępi się ich występkii ich postępowanie, ale nasze działania nie mogą być usprawiedliwiane przez działanie w imię słusznej sprawy. bo to trochę zaczyna przypominać wyprawy krzyżowe...
ps cieszy mnie to że są ludzie, którym przeszkadzają "ludzie słuchający walkmana na wykładach" |
Ten gość, co słuchał walkmana, to jakiej firmy on był - ten walkman, bo może on go testował na wykładzie skoro to było na politechnice.;)
Tak na poważnie, źle się dzieje(( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:14. |