![]() |
Cytat:
zapomnialem napisac ze ten prof jest ostro ciety na kobitki i twierdzi ze np faceci niemusza znac prawa rodzinnego bo kobitki ich go naucza w odpowiednim czasie, w sumie to sie mu niedziwie jak mowil ze w zeszlych latach plec piekna z pierwszych lawek glosno dyskutowala kogo to jak poderwala i z kim co robila - a gostek jest maly, bzydki, stary i lysy wiec szybko lapie dola ;):P :D |
Jestem !!!
Jestem mądra, jestem ładna, ładnie tańcze i kocham wszystkie zwierzątka - ze spiderami włącznie.;) |
Cytat:
W końcu to jest offf topic, a ja byłem ciekaw czy zaglądają tu kobiety. To wszystko:P ;) 8) |
jeszcze dodam, że jakbym byl kobietą (a nie jestem :)) i zobaczyłbym taki TOPIC a potem Twojego nicka - Prześladowca to bym miał co najmniej niemiłe skojarzenia ;)
bez urazy ...;p |
Ktos tutaj kolego pisal, ze swiat dzieli sie na mezczyzn i niemezczyzn i plec nie mu tu wiekszego znaczenia - zatem pytanie jest bezzasadne
|
Ja tu zaglądam
Jestem blondynką :P |
Kinja i Marysia (piękna kobieta z resztą) dość regularnie tu zaglądają :* :* :*
|
ja!...
:) ? nie... a tak swoja froga to BYLO tu kilka - rozwiazaly swoje problemy i zniknely... szkoda - widac nie pasowala im atmosfera (a dodac trzeba ze WSZYSCY sie starali zeby bylo im tu dobrze :)) |
Czy to forum odwiedza jakaś kobieta-niech się odezwie...
Zastanawiam się czy to forum odwiedzają kobiety,(oczywiście nie mam nic przeciwko, nawet było by milej na forum) bo raczej się jeszcze nie spotkałem. Przyznajcie się, który z was to kobieta;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:24. |