![]() |
Uwaga na chamów
Niejaki TanneR podesłał mi wiadomość na priwa:
"Słuchaj ty głupi huju który podkrada pomysły innych teraz nie cofniesz tego flasza a nagrywarka przypuszczalnie za jakieś dwa dni przestanie ci chodzić tak było u mnie ale ja przywróciłem bios programatorem I co teraz cioto ??" W poście lg gce-8481b z gce-8480b napisałem łopatologicznie jak podmienić bios i wcale sobie tego pomysłu nie przywłaszczałem. Opisałem, co zrobiłem i jakie są moje spostrzeżenia. Nie rozumiem o co chodzi TanneRowi, to po pierwsze. Po drugie jeśli faktycznie miał później problemy, to mógł o tym napisać, a on przeciwnie - napisał, że jest dobrze, a nawet lepiej niż było ze starym biosem! Panie TanneR oświadczam, że ja również mam do dyspozycji programator. A jeśli się zabawka sypnie to moja strata. BTW. Narazie nagrywa. Jak się wywali to dam znać. Całej operacji nie polecam, bo niewiele daje. Pozdrawiam! |
:o :o :o
a pisze się "****":-D |
Witam !
Kurde gdzie jest powiedziane jak to sie pisze ? Jest sporo kombinacji / piszę w celach edukacyjnych i nie zadnych innych / *** *** hui hói **** chui **** **** chói .... Czy cos pominąłem. Tak wogóle to dziwne ale na kazdym mórze napisane jest inaczej ......;) |
Cytat:
|
Re: Uwaga na chamów
Cytat:
Co za chamstwo! |
w słownikach języka polskiego (w tych dużych jest) i od zawsze pisało się przez "ch". a co do chamstwa. niestety szerzy się się w zastraszającym tempie. takich przykładów jest mnóstwo. ostatnio znalazłem odpowiedź na komentarz o treści "P.....sz człowieku!" (oczywiście bez kropek). pozostawię to bez komentarza.
|
Re: Uwaga na chamów
Cytat:
|
Użytkowink TanneR dostał ultimatum: albo przeprosi PUBLICZNIE P_M_ albo będzie musiał nas opuścić. Ma na to 3 dni. Chamstwa nie będziemy tutaj tolerować.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
greetz Ja jestem za Tannerem bo przynajmniej nie robil przypalu na forum tylko na PM (powtarzam nie wiemy czy ta historyjka nie jest zmyslona i nie wiemy czy uzytkownik P_M nie wyslal pierwszy jakiejs wiadomosci o podobnej tresci) I cos jeszcze B4rtez wg. mnie ta wiadomosc napisales tylko dlatego, ze ostatnio na forum sie bany sypia i chcesz dolaczyc do grona modow, ktorzy bany dali :) |
:o co się tu wyrabia... u la la :'(
|
Hmm... po wybrykach Travisa to sie dopiero porobilo :o A tak własciwie do czego to mam prowadzić ???
|
Cytat:
a burakow nie bedzie na tym forum ... |
ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him ! ban him !
ban everyone !!!! BAN RULEZ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:31. |